U trendu

Dnevni horoskop za 23. maj

Ovan

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju karijere i poslovanja uneće posebnu dinamiku i doneti vam značajan napredak u ostvarenju vašeg najvažnijeg cilja.

Ljubav: Ovnovi koji se u vezi u ovom periodu mogu prolaziti kroz kratkotrajnu krizu poverenja. Važno je da sada budete što otvoreniji iskreniji sa partnerom.

Zdravlje: Nervoza.

Bik

Posao: Ovaj vikend doneće vam osećaj stabilnosti na poslovnom planu. Tu situaciju pratiće takođe stabilizacija na finansijskom planu.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi prošli su kroz period krize usled različitih stavova sa partnerom. Sada sledi ulazak u mirnije vode i zbližavanje.

Zdravlje: Glavobolja.

Blizanci

Posao: Dominantna atmosfera ovog dana može biti planiranje radnih aktivnosti za narednu nedelju koja sa sobom donosi izazov prilagođavanja novim poslovnim zadacima.

Ljubav: Oni Blizanci koji su nezadovoljni svojom vezom mogu da uđu u paralelnu vezu sa osobom koju upoznaju preko posla.

Zdravlje: Upala pluća, obratite se lekaru.

Rak

Posao: Očekuju vas veoma važne odluke, ako sada budete povukli mudre poslovne poteze, to vam može doneti uspeh na dugoročnom nivou.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu stabilizacije. Vaša veza prolazi u znaku vašeg sve većeg zbližavanja. Slobodne Rakove očekuje početak strasne ljubavne veze sa osobom u znaku Jarca ili Škorpije

Zdravlje: Iscrpljenost organizma.

Lav

Posao: Stvari se konačno odvijaju u skladu sa vašim očekivanjima. Poseban uspeh vas očekuje na poslovnim putovanjima i kroz saradnju sa stranom kompanijom ili nekom osobom iz inostranstva.

Ljubav: Tokom ovog perioda Lavovi mogu da prolaze kroz fazu nepoverenja. Postoji mogućnost ljubomornih scena, pa je veoma važno da u tim trenucima sačuvate hladnu glavu.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Ovaj period proteći će u znaku unapređenja finansijske situacije. Poseban uspeh očekuje one Device koje se bave nekretninama, prosvetom i trgovinom.

Ljubav: Device koje su u vezi mogu imati nesporazume u odnosu sa partnerom. Razlikujete se po načinu razmišljanja i viđenju bitnih pitanja.

Zdravlje: Podilaze vas trnci.

Vaga

Posao: Sada je pravi trenutak da od nadređenih tražite povišicu. Uprkos ovoj pozitivnoj energiji finansijskog plana, postoji mogućnost da neko od vaših kolega može svesno da podriva vašu reputaciju.

Ljubav: Osećate se poput usamljenika u vezi i zato imate u planu ozbiljan razgovor sa partnerom da to promenite.

Zdravlje: Nervoza.

Škorpija

Posao: Ovaj period može da vam donese uspeh u poslovnim pregovorima, kao i zaključenje važnog ugovora o dugoročnoj saradnji.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Lava ili Vage. Do tog poznanstva može doći preko posla ili na nekom putovanju.

Zdravlje: Nađite način da izbacite negativnu energiju.

Strelac

Posao: Ovaj period mogao vam je doneti razočaranje u neke saradnike. Neko je mogao da vas izigra u poslednjem trenutku, i niste spremni da pređete preko toga.

Ljubav: Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz krizu. Postoji mogućnost ljubomornih scena i nepoverenje od strane partnera.

Zdravlje: Osećate stalnu hladnoću.

Jarac

Posao: Ovaj period donosi vam rekapitulaciju prethodne poslovne nedelje. Vi zaista imate razloga da budete ponosni i zadovoljni svojim rezultatima.

Ljubav: Jarčevi koji su u vezi pomalo zapostavljaju partnera zbog svojih obaveza, ali je vreme da to promene.

Zdravlje: Potrebna vam je stalna aktivnost.

Vodolija

Posao: Ovaj period Vodolijama donosi mogućnost višestrukih poslovnih prilika koje podjednako mogu da budu dobre. Poslušajte svoju intuiciju.

Ljubav: Postoji mogućnost da uđete u vezu zasnovanu više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama, ali trenutno niste spremni na obavezivanje.

Zdravlje: Glavobolja.

Ribe

Posao: Ovaj period može vam doneti završetak rada na dugotrajnom projektu. Slaba karika u vašem timu mogla bi vas koštati unosnog posla.

Ljubav: Veza u kojoj ste može doneti kasnije i neke komplikacije, jer trenutno nisu spremne na obavezivanje, dok partner može imati potpuno drugačije stavove.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar