U trendu

Dnevni horoskop za 26. decembar

Ovan

Posao: Iako ste se nadali da ste većinu obaveza priveli kraju, biće vam poverena i nova, dodatna zaduženja. To će vas na početku uznemiriti, dok se ne presaberete i napravite plan rada. Za vas ne postoje prepreke koje ne možete savladati.

Ljubav: Niste dovoljno posvećeni svom partneru, iako nemate lošu nameru. Moguće je da niste svesni svog ponašanja. Razmislite o svojim postupcima.

Zdravlje: Pad imuniteta, ne osećate se dobro. Unesite više vitamina i minerala, promenite režim ishrane.

Bik

Posao: Želite da se posvetite poslu i da neke probleme rešite ali još uvek niste napravili dovoljno ozbiljan poslovni plan. Imajte na umu da neke situacije, kao i postupke ljudi, ne možete predvideti, stoga svakako, morate imati i rezervni plan.

Ljubav: Slobodno budite smeliji u kontaktu sa osobom koja vam se dopada. Možete imati zanimljive trenutke. Ona očekuje od vas bilo kakav znak vašeg interesovanja.

Zdravlje: Čuvajte bubrege. Posetite urologa, radi provere analiza.

Blizanci

Posao: Rešavate sve sporne situacije koje su se u prethodnom periodu nagomilavale. Zapustili ste neka goruća pitanja, koja sada moraju da se reše. i sami uviđate da vam za to ne treba mnogo vremena. Bićete zadovoljni ishodom.

Ljubav: Dobijate komplimente sa svih strana i uživate u pažnji koju dobijate. Zračite energijom, šarmom, neodoljivi ste i toga svesni.

Zdravlje: Sasvim solidno zdravlje. Ipak, provodite više vremena u prirodi, na otvorenom, u društvu pozitivnih prijatelj.

Rak

Posao: Možete iz vida ispustiti neke važne sitnice povezane sa poljem posla. Povedite računa o koncentraciji. Niste dovoljno posvećeni onome što obavljate, stoga pozovite osobe od poverenja.

Ljubav: Shvatili ste da se dopadate osobi na koju do sada niste obraćali pažnju. Pokreće se vaše interesovanje.

Zdravlje: Moguće su virusne infekcije. Obratite pažnju na okolinu, ne idite u veće skupove. Zaštite sebe! Unosite više minerala, vitamina.

Lav

Posao: Povoljan dan za posao. Obavili ste većinu poslova koje ste imali u planu i dobili neku sasvim novu ponudu. Očekujte bolju finansijsku situaciju, kao i zadovoljnog korisnika vašim uslugama. Očekujte da saradnja potraje.

Ljubav: Kroz opuštenu komunikaciju sa osobom iz vašeg bliskog okruženja dolazite i do neobaveznog flerta.

Zdravlje: Potrebna vam je veća fizička aktivnost. Postali ste statični, sada još uvek možete iskoristiti povoljno vreme za boravak u prirodi.

Devica

Posao: Moraćete da izdvojite neku sumu novca za to da podmirite stare dugove. Teško se odvajate od svog novca. Imajte na umu da je za vas bolje da se što pre oslobodite dugovanja, jer kasnije možete trpeti mnogo veću štetu.

Ljubav: Na vama je odluka da li ćete prihvatiti udvaranje od strane osobe koja deluje povučeno na prvi pogled.

Zdravlje: Proverite štitnu žlezdu. Obavite neophodne hormonske analize, kako bi ste dobili odgovarajuću terapiju.

Vaga

Posao: Nije povoljan dan za vas. Odložite sve važne poslove koje imate za posle praznika. U međuvremenu napravite poslovni plan, kojeg ćete se pridržavati, kao i sve poslove koji predstavljaju osnovu za uspešan završetak.

Ljubav: Iako imate brojne prilike za flert, niste zainteresovani. Vi tražite ozbiljnu vezu, a ne prolaznu avanturu. Jedan odlazak sa prijateljima na javno mesto, može da vam omogući da vam srce zaigra.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja.

Škorpija

Posao: Moguće je da ćete ostvariti i neki dodatni priliv novca. Veoma povoljan dan za vas, naročito ako sarađujete sa inostranstvom.

Ljubav: Iako ne postoji neki konkretan problem u vašoj emotivnoj vezi, osećate da nešto nije uredu. Neophodan je iskren, otvoren razgovor sa partnerom. Razmišljate i o prekidu. Ipak, ne donosite naprečac odluke.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku. Moguć je pad imuniteta. Unesite više vitamina i minerala. Takođe promenite režim ishrane.

Strelac

Posao: Konačno dobijate adekvatnu nagradu za uloženi trud. Već ste se pitali da li neko primećuje vaše zalaganje. Imajte na umu da bilo kakva dešavanja u firmi ne prolaze neprimetno. Veoma je važno da ostvarite dobru saradnju i sa radnom okolinom.

Ljubav: Slobodno se opustite. Izađite negde sa prijateljima i pravite planove za zajednički doček Nove godine. Upoznajete veoma zanimljive ljude, a jedan od njihmože vam privući pažnju.

Zdravlje: Odlično se osećate. Budite aktivniji!

Jarac

Posao: Prilično ste zauzeti i imate mnogo posla. To vam donosi nervozu i premor. Napravite plan kojim žete se rukovoditi, kako biste uspeli na vreme da završite svoje obaveze.

Ljubav: Nemate dovoljno energije da se nakon napornog dana na poslu posvetite i partneru u meri u kojoj on to očekuje. Nemojte preterivati u tome!

Zdravlje: Problemi sa kičmom. Konsultujte fizijatra, koji će vam predložiti program neophodnih vežbi, koje bi ste trebali svakodnevno upražnjavati.

Vodolija

Posao: Prilično se loše osećate, jer vam se neki problemi i situacije na poslu konstantno ponavljaju. Razmislite, morate nešto da menjate kod sebe, da se prilagodite postojećim uslovima. Poželjno je da pratite dešavanja, da učestvujete aktivno u njima.

Ljubav: Teško vam je da uđete u neku novu emotivnu vezu i da se poverite osobi koju ne poznajete dovoljno. Teško se zaljubljujete, partner mora zaslužiti vašu ljubav.

Zdravlje: Menjajte loše navike. Boravite više u prirodi.

Ribe

Posao: Možete biti malo opušteniji nego u prethodnom periodu. Obavili ste sve planirane poslove, umeli ste korisno da iskoristite postojeće vreme. Iskoristite naredne dane za odmor.

Ljubav: Lako se upuštate u neobaveznu avanturu. Dopada vam se već duže vreme osoba sa posla. U pitanju je tajna veza, obratite pažnju da kasnije ne biste imali problema.

Zdravlje: Ne preterujte sa alkoholom. Konzumirate ga gotovo svakodnevno, može da vam pređe u naviku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar