U trendu

Dnevni horoskop za 27. maj

Ovan

Posao: Ovaj dan donosi vam oscilacije, uspone i padove na finansijskom planu. Vi ćete biti u situaciji da improvizujete rešenja.

Ljubav: Ovnovi koji su u vezi prilično su nezadovoljni neodgovornim ponašanjem partnera. Budite otvoreni kao i uvek, i rešite problem na vreme.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Bik

Posao: Ovaj dan donosi vam neočekivani finansijski dobitak. Možete ostvariti vanredni dobitak kroz bavljenje nekim hobijem.

Ljubav: Ovaj dan Bikovima može doneti ljubav na prvi pogled, a u pitanju može biti jedna očaravajuća Vaga ili Škorpija.

Zdravlje: Intimno ste neraspoloženi.

Blizanci

Posao: Period poslovnih putovanja i učestalih poslovnih sastanaka. Novi poslovni saradnici uneće nove elemente u vaš način poslovanja.

Ljubav: Odnos sa partnerom se polako, ali sigurno, stabilizuje. Slobodni Blizanci upoznaće srodnu dušu preko prijatelja.

Zdravlje: Hormonski disbalans.

Rak

Posao: Poslovna saradnja sa bivšim saradnicima pokazaće se kao daleko unosnija nego što ste to u prvi mah procenili. Očekuje vas zajednički uspeh.

Ljubav: Slobodni Rakovi danas mogu upoznati interesantnu osobu u znaku Jarca, i to preko posla.

Zdravlje: Stomačni problemi.

Lav

Posao: Planeta koja upravlja vašim poljem finansija, sve vreme se nalazi u vašem znaku. To će vam doneti mogućnost dobre zarade i uspešnog zaključenja posla.

Ljubav: Slobodne Lavove očekuje ljubavna romansa na nekom putovanju.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Budite oprezni u rukovanju novcem, jer stvari mogu izmaći vašoj kontroli. Svoje poslovne tajne čuvajte i od najboljih prijatelja.

Ljubav: Slobodne Device mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom putovanju.

Zdravlje: Stomačni problemi.

Vaga

Posao: Vage koje žele da promene posao, danas uživaju posebnu naklonost zvezda. Pripremite se, jer će na kraju ipak sve zavisiti od utiska koji budete ostavili na poslodavce.

Ljubav: Venera u vašem znaku pojačava vašu potrebu za nežnostima i ljubavlju. Pred vama je lep i harmoničan period sa partnerom.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj.

Škorpija

Posao: Ovaj dan donosi vam uspeh kroz saradnju sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Moguće je neočekivano poslovno putovanje.

Ljubav: Partner je nekoliko puta ispoljio ljubomoru. To vas je dovelo u defanzivan stav, koji vas je emocionalno iscrpeo.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Dominantna tema i dalje je novac. Ovaj period označava polaganje temelja za dugoročnu poslovnu saradnju i veliki napredak u karijeri.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam izazov koji se sastoji u tome da pređete granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dugo dopada.

Zdravlje: Muči vas nezadovoljstvo

Jarac

Posao: Mnoštvo planeta u vašem znaku stavlja akcenat na vaše dugoročne poslovne ciljeve. Sada ste u situaciji da načinite veoma krupan korak u karijeri.

Ljubav: Slobodni Jarčevi danas mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom putovanju. U pitanju može biti Rak ili Škorpija.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Vodolija

Posao: Vaše polje tajnih neprijatelja je vrlo naglašeno. To nalaže oprez, nemojte odavati svoje poslovne planove apsolutno nikome.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam mogućnost da uđete u vezu sa osobom u znaku Ovna ili Lava.

Zdravlje: Vrtoglavica.

Ribe

Posao: Planete vam pružaju podršku za saradnju sa nekom osobom iz inostranstva. Neki vaši prijatelji visu vam dobronamerni, pa budite oprezniji nego inače.

Ljubav: Period harmonizacije između vas i partnera se nastavlja. Pred vama je lep i romantičan period.

Zdravlje: Premor, nesanica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar