U trendu

Dnevni horoskop za 29. jul

Ovan

Posao: Ovaj dan deluje upozoravajuće u pogledu rizičnih investicija i vaše poslovne saradnje. Vaše ideje u ovom periodu neće naići na dobar odziv od strane nadređenih.

Ljubav: Centralni problem na ljubavnom planu u ovom periodu predstavlja kriza poverenje između vas i partnera. Atmosfera pomešanih osećanja tipa ljubav-mržnja može biti dominantna.

Zdravlje: Pojačan stres.

Bik

Posao: Ključ uspeha tokom ovog perioda je u tome da usaglasite različite stavove s vašim poslovnim saradnicima. Važno je da ispoljite strpljenje.

Ljubav: Ovaj period vam donosi dosta stresa na ljubavnom planu, jer postoji mogućnost različitih gledišta na bitna pitanja između vas i partnera.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Blizanci

Posao: Izazovni aspekti mogu vam doneti razne vidove neprijatnosti: od nerazumevanja preko manipulacija od strane kolega, pa čak i do skandala. Ne preporučuju vam se rizične investicije.

Ljubav: Ovaj period mogu obeležiti rasprave između vas i partnera. Povod mogu da budu čak i najveće sitnice.

Zdravlje: Podložni ste virusima.

Rak

Posao: Postoji velika mogućnost da u potpunosti prekinete saradnju sa jednim starim saradnikom. Ako se budete usredsredili na pouzdane saradnike, možete postići finansijski uspeh.

Ljubav: Postoji mogućnost da o nekim veoma bitnim stvarima imate potpuno različite stavove od partnera.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Lav

Posao: Akcenat ovog perioda je na tome da se pridržavate najvažnijih poslova. U suprotnom, postoji mogućnost probijanja krajnjeg roka, kao i odlaganja.

Ljubav: Sada može oživeti neki stari problem između vas i partnera. U pitanju je kriza poverenja, pa čak i ljubomora od strane partnera.

Zdravlje: Uradite osnovne analize.

Devica

Posao: Ovaj period vam donosi poseban izazov, koji se sastoji u tome da prevaziđete razlike u stavovima. Budite oprezni što se tiče nekih kolega, među njima postoje vaši tajni neprijatelji.

Ljubav: Ustručavate se da priđete jednoj osobi koja vam se dopada. Uskoro može doći do pravog splet okolnosti koji će vam to omogućiti.

Zdravlje: Anksioznost.

Vaga

Posao: Ovaj period nije povoljan za rizične investicije. Ukoliko ste nezadovoljni svojim poslom, ovaj period može vam doneti novu poslovnu priliku.

Ljubav: Svojim šarmom i lepim izgledom privlačite pažnju gde god se pojavite. To može da izazove napadi ljubomore kod vašeg partnera, pa su moguće ljubomorne scene.

Zdravlje: Alergija.

Škorpija

Posao: Prilikom uticaja ovog aspekta može dosta toga nepredviđenog da se desi: od nedoslednog ponašanja poslovnog saradnika, pa sve do kašnjenja važnih uplata novca.

Ljubav: Previše ste obuzeti svojim poslovnim obavezama i niste proveli dovoljno vremena zajedno.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Negativna energija ovog perioda sastoji se u neuspešnoj saradnji sa nekim prijateljima i generalno u vašoj lošoj poslovnoj komunikaciji.

Ljubav: Bogat društveni život i izlasci sa prijateljima doneće vam priliku da upoznate osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Potreban vam je odlazak na putovanje, kako biste se relaksirali.

Jarac

Posao: Postoji mogućnost zakašnjenja neke važne uplate koja bi vam omogućila realizaciju važnog poslovnog cilja.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti nesuglasice sa partnerom, a to se posebno može odnositi na neka bitna pitanja koja se tiču vaše budućnosti. Situacija će zahtevati da neko od vas popusti.

Zdravlje: Slaba koncentracija.

Vodolija

Posao: Budite obazrivi u saradnji sa klijentima iz inostranstva i na dalekim putovanjima. Ključ uspeha za ovaj period sastoji se u tome da pronađete kompromisno rešenje u poslovnom dogovoru sa prilično teškim saradnicima.

Ljubav: Izazov ovog perioda sastoji se u tome da se ne izolujete u svoj svet i u potpunosti otuđiti od partnera.

Zdravlje: Migrena.

Ribe

Posao: Probleme na poslovnom planu mogu imati one Ribe koje se bave trgovinom, prosvetom i nekretninama. Pažljivo birajte nove saradnike u ovom periodu.

Ljubav: Atmosfera lepih iznenađenja obeležiće ovaj period. Postoji velika mogućnost da vam jedan slučajan susret donese obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar