U trendu

Dnevni horoskop za 30. jul

Ovan

Posao: Negativni aspekti mogu se odraziti na vaše poslovanje kroz razne zastoje i prepreke u pregovorima sa poslovnim saradnicima. Oprez sa rizičnim investicijama.

Ljubav: Pažljivo birajte reči, jer vrlo lako može da se desi da budete pogrešno shvaćeni. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Najveći izazov će se sastojati u tome da prevaziđete nesporazume u odnosu sa saradnicima. Nije preporučljivo da ulazite u rizične poslove.

Ljubav: Previše ste obuzeti poslom i to može da probudi sumnju kod vašeg partnera. Moguće su ljubomorne scene.

Zdravlje: Nervoza.

Blizanci

Posao: Postoji mogućnost prekida saradnje sa jednim od vaših saradnika. Možda ćete doneti odluku da čak raskinete i neki ugovor. Neki saradnici nisu vam naklonjeni i možete saznati za neke manipulacije iza vaših leđa.

Ljubav: Budite maksimalno iskreni i otvoreni, jer bilo kakva nedoslednost u vašim izjavama može dodatno probuditi sumnju kod vašeg partnera.

Zdravlje: Prehlada.

Rak

Posao: Ključ uspeha za ovaj period predstavljaće promena u timu saradnika. Jedan od vaših saradnika može da bude veoma nedosledan ili da napravi veliki previd tokom poslovanja.

Ljubav: Glavnu temu ovog perioda predstavlja obnavljanje komunikacija sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Lav

Posao: Vaša saradnja sa inostranstvom bi trebalo da bude veoma uspešna, ali će i sa jedne i sa druge strane biti neophodni kompromisi.

Ljubav: Partner može da vam uputi prigovore da mu ne posvećujete dovoljno pažnje i da živite u nekom svom svetu. Potrudite se da na vreme rešite taj problem krajnje otvorenim i iskrenim razgovorom sa partnerom.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

Devica

Posao: Možete da prihvatite rad na novom poslu i da vam tu neki uslovi ne odgovaraju i da odustanete.

Ljubav: Negativni aspekti mogu da utiču na vaš ljubavni život u tom smislu što neki potisnuti problem između vas i partnera sada može da postane daleko izraženiji i otvoreniji.

Zdravlje: Problemi sa žučnom kesom.

Vaga

Posao: Moguće su konfrontacije i sukob interesa. Ukoliko ste nezadovoljni svojom postojećem radnom pozicijom sada možete krenuti u potragu za novim radnim mestom.

Ljubav: Ovaj period mogu obeležiti ljubomorne scene od strane partnera. Ovaj problem moći ćete da rešite iskrenim i otvorenim razgovorom.

Zdravlje: Sledi promena dioptrije.

Škorpija

Posao: Postoji velika mogućnost raskida neke stare saradnje. Ključ uspeha u ovom periodu sastojaće se u uvođenju nekih novih metoda rada i proširenju saradnje na nove saradnike.

Ljubav: Može doći do zahlađenja odnosa. Možete se osetiti neshvaćenim, dok isto to može tvrditi i vaš partner.

Zdravlje: Budite aktivniji.

Strelac

Posao: Strelčevi koji se bave privatnim biznisom mogu da naiđu na veliki problem u timu zaposlenih. Neko od njih može načiniti ozbiljne previde koji vas mogu skupo koštati.

Ljubav: Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pa ipak, budite oprezni jer možete biti otkriveni.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Jarac

Posao: Postoji mogućnost zastoja u poslovnoj saradnji sa inostranstvom, jer druga strana može sve vreme insistirati na nekim svojim uslovima poslovanja.

Ljubav: Tokom ovog perioda može doći do smanjenja tenzije između vas i partnera, ali će to u potpunosti zavisiti od spremnosti za otvoren razgovor.

Zdravlje: Upala glasnih žica.

Vodolija

Posao: Može doći do konfliktnih situacija između vas i vaših kolega, ali i između vas i vaših nadređenih. Ispoljite diplomatski stav i samo na taj način ćete prevazići razlike u stavovima.

Ljubav: Ovaj period može izneti na videlo neki stari problem koji je postojao između vas i partnera već duže vreme. Ovog puta više nećete moći da odlažete njegovo rešenje.

Zdravlje: Nervoza.

Ribe

Posao: Ovaj period donosi vam pozitivno rešenje nekog problema koji je duže vreme postojao na poslu. Međutim, unapred se postarajte za adekvatno utvrđene uslove saradnje, kao i krajnje rokove koji će biti potpuno prihvatljivi.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom ulazi u fazu stabilizacije, pa će doći do sve većeg zbližavanja između vas.

Zdravlje: Alergija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar