U trendu

Dnevni horoskop za 30. maj

Ovan

Posao: Ovaj dan donosi vam jedan poseban izazov poštovanja prioriteta. Veoma je važno da danas uradite prvo ono što je najvažnije da ne biste prekoračili rokove.

Ljubav: Danas možete započeti vezu sa osobom koja vam se već dugo dopada. Sledi dalje zbližavanje.

Zdravlje: Migrena.

Bik

Posao: Ovaj dan može proteći u znaku posebnog uspeha za sve one koji se bave trgovinom, nekretninama i uslužnim delatnostima. Postoji mogućnost vanrednog dobitka.

Ljubav: Ovaj dan mogu obeležiti verbalni konflikti sa voljenom osobom. Moguće su ljubomorne scene i nesporazumi.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Pravi poslovni potezi doprineće tome da uspostavite stabilizaciju na finansijskom planu. Priliv finansija može doći sa više strana.

Ljubav: Osećate da vaša veza sa partnerom stagnira. Razmišljate o tome kako da ponovo oživite stari zar između vas.

Zdravlje: Afte u usnoj duplji.

Rak

Posao: Povoljni aspekti doprineće tome da postignete uspešne poslovne pregovore. Postoji mogućnost obnavljanja saradnje sa nekim starim saradnikom.

Ljubav: Vaša komunikacija sa partnerom se popravlja, a sa tim dolazi i do stabilizacije vaše veze.

Zdravlje: Stomačni problemi.

Lav

Posao: Čitav ovaj period obeležavaju poslovni sastanci i vaše lične prezentacije. Poseban uspeh vas očekuje u okviru trgovine i finansija.

Ljubav: Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi može vam doneti neke stare dileme.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Svoje poslovne tajne strogo čuvajte u tajnosti, jer postoji mogućnost da konkurencija može da zloupotrebi neke bitne informacije u okviru vašeg poslovanja.

Ljubav: Nepoverenje između vas i partnera može ponovo da se pojavi, ali ovog puta u ekstremnom vidu. Rešenje problema je u kompromisu.

Zdravlje: Depresivni ste.

Vaga

Posao: Ovaj dan mogu obeležiti neke spletke i manipulacije od strane vaših poslovnih saradnika ili kolega na poslu. Budite oprezni i ne otkrivajte nikome svoje bitne informacije i planove.

Ljubav: Očekuje vas verbalni konflikt sa partnerom. Povod može biti njegovo nepoverenje, pa su moguće ljubomorne scene.

Zdravlje: Obucite se slojevito.

Škorpija

Posao: Ovaj dan obeležiće uspešni pregovori, a u vezi sa potencijalnim poslom koji bi trebalo da započnete. Nije preporučljivo da ulazite u rizične investicije.

Ljubav: Bogat društveni život i mnogo izlazaka pružiće vam priliku da započnete ljubavnu avanturu sa veoma zanimljivom osobom.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Danas vam se pruža prilika da započnete saradnju sa nekom stranom kompanijom, a poseban uspeh vas očekuje ukoliko se bavite trgovinom. Dobra zarada.

Ljubav: Postoji mogućnost da zajedno sa partnerom unapredite svoje finansije. Očekuje vas zanimljivo zajedničko putovanje.

Zdravlje: Problem sa kilažom.

Jarac

Posao: Završetak rada na važnom projektu omogućiće vam i priliv finansija neophodnih za realizaciju nekih drugih vaših poslovnih planova. Uspeh u okviru prosvete i saradnje sa inostranstvom.

Ljubav: Danas možete upoznati veoma zanimljivo i pomalo neobičnu osobu u krugu prijatelja. Veza može biti zasnovana više na fizičkoj privlačnosti

Zdravlje: Kostobolja.

Vodolija

Posao: Ovaj period donosi vam uspešnu saradnju sa inostranstvom. Uskoro sledi veliko poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav: Vodolije koje su u vezi mogu da nađu na nesuglasice i neslaganje sa partnerom. Situacija će zahtevati kompromisno rešenje.

Zdravlje: Više se krećite.

Ribe

Posao: Početak septembra donosi vam početak rada na novom projektu. Zbog povećanog obima u okviru postojeće saradnje, moraćete da odložite neke druge poslove.

Ljubav: Ponašanje vašeg partnera je nedosledno i u vama budi sumnju. Moguće je pojavljivanje distance između vas i još većeg nepoverenja.

Zdravlje: Stabilno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar