U trendu

Dnevni horoskop za 31. jul

Ovan

Posao: Negativna energija se može manifestovati u vidu nepopustljivih poslovnih saradnika ili loših odnosa na poslu. Ključ uspeha je u prevazilaženju različitih stavova.

Ljubav: Izazov se u tome da rešite stari problem između vas i partnera. Možete se osetiti neshvaćenim, pa će biti neophodno da otvorenim razgovorom rešite dilemu s partnerom.

Zdravlje: Migrena.

Bik

Posao: Situacija će zahtevati dodatno prilagođavanje. Loš aspekt predstavlja upozorenje da ne ulazite u rizične investicije.

Ljubav: U najavi je povratak neke osobe iz prošlosti koja vam je ranije mnogo značila. Postoji mogućnost da nastavite ljubavnu priču iz prošlosti. Novi početak.

Zdravlje: Prehlada.

Blizanci

Posao: Mnoštvo planeta u vašem polju poslovanja najavljuje vam burnu dinamiku i dešavanja. Pripremite rezervni plan.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti nesporazume u odnosu sa partnerom. Postoji mogućnost da vaše reči budu pogrešno shvaćene. Pred slobodnima je novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje: Nervoza.

Rak

Posao: Poslovna saradnja sa nekim saradnicima u ovom periodu može postati problematična.

Ljubav: Burna i strastvena dešavanja na ljubavnom planu obeležavaju ovaj period. Rakovi koji su u vezi mogu da prođu kroz period nesporazuma s partnerom.

Zdravlje: Virusna infekcija.

Lav

Posao: Moguće je zakašnjenje nekih finansijskih sredstava, koje može da doprinese zastoju u poslovanju. Biće neophodna improvizovana rešenja.

Ljubav: U okviru vaše porodice može da se pojavi neki stari problem koji ćete morati da rešite zajedno sa partnerom. Slobodni Lavovi mogu da započnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Glavni izazov tokom ovog perioda sastoji se u tome da pronađete kompromisno rešenje u pogledu narušenih međuljudskih odnosa u okviru firme gde radite. Oprez u rukovanju novcem.

Ljubav: Postoji mogućnost da se u vaš život vrati osoba iz prošlosti. Do susreta može doći sasvim slučajno ili ono može uslediti preko vaših zajedničkih prijatelja.

Zdravlje: Premoreni ste!

Vaga

Posao: Neophodno je da na vreme izmirite stara dugovanja kako ne biste imali komplikacije. Možete dobiti novu poslovnu ponudu.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da uđu u tajnoj ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Vage koje su u vezi biće u situaciji da otvoreno porazgovaraju o nekom problemu.

Zdravlje: Problem sa varenjem.

Škorpija

Posao: Glavni izazov ovog perioda sastoje će se u tome da proširite krug saradnika. Postoji velika verovatnoća da će te uvesti neke nove elemente u poslovanju.

Ljubav: Neka nepravda ili stari problem ponovo može da se pojavi između vas i partnera, ali ovog puta u ekstremnom vidu.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Vaša saradnja sa nekim prijateljima može da se pokaže kao problematična. Neki vaš saradnik može promeniti uslove poslovanja, a to može da zahteva primenu rezervnog plana.

Ljubav: Ovaj vikend donosi mogućnost da se zbližite sa osobom koju već duže vreme poznajete. To može biti neko od vaših kolega sa posla ili prijatelja.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

Jarac

Posao: Možete naići na veoma teškom sagovornika koji neće želeti da odstupi od svojih uslova. Situacija će zahtevati da jedna strana popusti.

Ljubav: Glavni izazov na ljubavnom planu sastoji se u tome da prevaziđete razlike u stavovima između vas i partnera. Moguće su nesuglasice i svađe.

Zdravlje: Obratite pažnju na kilažu.

Vodolija

Posao: Međuljudski odnosi na poslu mogu biti narušeni, pa se čuvajte nekih manipulacija i spletaka od strane kolega.

Ljubav: Vi možete biti nervozni i razdražljiviji nego inače, tako da ćete impulsivno reagovati na negativne komentare vašeg partnera. Moguće su rasprave.

Zdravlje: Više se krećite.

Ribe

Posao: Ključ uspeha sastoji se u tome da okupite pouzdan tim saradnika sa kojima ćete ostvariti poslovni cilj. Međutim, sve ćete prevazići uz pomoć prijatelja.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju zanimljivu osobu na nekom putovanju ili preko posla.

Zdravlje: Alergije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar