U trendu

Dnevni horoskop za 4. avgust

Ovan

Posao: Planete aktiviraju temu inostranstva, putovanja, ali i stručnog usavršavanja. Ovaj period pruža vam šansu da na taj način ostvarite korak napred u karijeri.

Ljubav: Nalazite se pred izazovom da uđete u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Zubobolja.

Bik

Posao: Početak rada na novom radnom mestu ili na novom projektu, može obeležiti ovaj dan. Može da doći do zastoja u prilivu finansija.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom danas može da obeleži burna rasprava, ali će se situacija brzo smiriti. Neko od vas moraće da popusti.

Zdravlje: Napeti ste!

Blizanci

Posao: Danas može dpći do usporavanja tempa vašeg poslovanja. Prvo bi trebalo da završite ono što ste ranije započeli, sada imate priliku da to učinite na lak način.

Ljubav: Slobodnim Blizancima predstoji sudbinski susret i početak nove ljubavne veze.

Zdravlje: Stomačni problemi.

Rak

Posao: Postoji mogućnost da započnete poslovnu saradnju sa novim saradnicima i nastavite rad na nekim ranije započetim projektima

Ljubav: Ozbiljno razmišljate o svojoj vezi sa partnerom i želite da pređete na novi nivo kvaliteta, kao što je početak zajedničkog života.

Zdravlje: Prehlada.

Lav

Posao: Očekuje vas uspeh u saradnji sa stranim kompanijama i mnogo češća putovanja nego ranije. Uspešno ćete rešiti neki pravni problem.

Ljubav: Postoji velika mogućnost da dođe do nesporazuma sa partnerom, jer povremeno kao da govorite različitim jezicima. Neophodan je kompromis.

Zdravlje: Solidno.

Devica

Posao: Planetarni aspekti mogu da uzrokuju nesporazume u poslovnoj komunikaciji. Obratite pažnju na sve detalje u ugovorima i dokumentaciji koju budete potpisivali.

Ljubav: Danas vam planete pružaju podršku da prevaziđete problem u vezi sa partnerom i krenete u mirnije vode.

Zdravlje: Povišena temperatura.

Vaga

Posao: Nalazite se u periodu kada su promene na poslovnom planu veoma izvesne. Moguć je prekid jedne saradnje, ali vas ubrzo očekuje uspostavljanje nove.

Ljubav: Period katarze u odnosu sa partnerom donosi vam priliku da rešite stare nedoumice i sve ono što vam smeta u njegovom ponašanju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Sad je kucnuo vas čas kada možete da ostvarite veliki korak napred u karijeri. Priliv finansijskih sredstava sa više strana.

Ljubav: Preokret na ljubavnom planu i promena u kvalitetu veze može se sastojati u vašoj odluci da počnete da živite zajedno s partnerom.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Ključ uspeha tokom ovog dana sastoji se u poštovanju prioriteta. Strogo se pridržavajte unapred zacrtanog plana, jer vam neki detalji mogu odvući pažnju.

Ljubav: Strelčevi koji su nezadovoljni u vezi, danas mogu da pribegnu rešenju po sistemu „ili-ili“. Mogući su raskidi.

Zdravlje: Uporan kašalj.

Jarac

Posao: Budite oprezni, jer postoji mogućnost nesporazuma u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Očekuje vas uspeh kroz privatan biznis.

Ljubav: Ukoliko ste dugo prećutkivali neku nepravdu, pod ovim aspektima to može da kulminira u vidu burne rasprave. Moguć je čak i raskid.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Vodolija

Posao: Nekoliko poslovnih ponuda ili rad na paralelnim projektima može vas izložiti velikim naporima. Definišite svoje prioritete.

Ljubav: Očekuje vas veliki broj prilika na ljubavnom planu, ali i povratak bivše ljubavi.

Zdravlje: Višak kilograma.

Ribe

Posao: Očekuju vas važni poslovni pregovori, kao i mogućnost veoma unosne saradnje sa inostranstvom. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Između vas i partnera kao da se stvorila distanca i kriza poverenja. Otvorenim razgovorom otklonite sumnju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar