U trendu

Dnevni horoskop za 4. mart

Ovan

Posao: Danas je akcenat na savršenoj organizaciji, jer se mogu javiti problemi zbog prevelikog broja obaveza ili povećanog obima posla.

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu da iskuse ljubav na prvi pogled jer su danas uticaji planeta takvi da stvaraju zapaljivu atmosferu. Ljubavne varnice aktiviraće se i za one koji su u vezi.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Bik

Posao: Značajan priliv finansija pre svega je odraz mudrih poslovnih poteza. Danas ćete biti u svom elementu, pa ćete uspešno okončati rad na nekom velikom projektu.

Ljubav: Stabilizacija na ljubavnom planu očekuje Bikove koji su u vezi ili u braku. Slobodni Bikovi mogu upoznati neodoljivu osobu u znaku Škorpije ili Vage.

Zdravlje: Nadutost.

Blizanci

Posao: Uspeh vas očekuje na finansijskom planu, pa danas možete očekivati čak i neke zakasnele uplate. Nezaposleni Blizanci mogu dobiti sjajnu poslovnu ponudu.

Ljubav: Danas vas očekuje uzbudljiv dan na ljubavnom planu. Postoji velika mogućnost strasne ljubavne avanture zasnovane na neodoljivoj fizičkoj privlačnosti.

Zdravlje: Nervoza.

Rak

Posao: Ukoliko planirate da započnete privatni biznis, planete su vam izuzetno naklonjene. Očekuje vas početak poslovne saradnje sa nekim prijateljima.

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu da očekuju ulazak u vezu sa osobom u znaku jarca ili Bika. Ta avantura može se ubrzo pretvoriti u nešto mnogo više.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Lav

Posao: Poslovna putovanja predstavljaju dominantnu temu ovog perioda. Očekuju vas uspešni pregovori i veliki napredak na finansijskom planu.

Ljubav: Vaša veza s partnerom danas može da prođe kroz kratkotrajnu krizu. Najbolje bi bilo da ne ulazite ni u kakve rasprave s partnerom, jer se današnji razgovori mogu završiti svađom.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Mogući su nepredviđeni izdaci. Nezaposlene Device mogu danas imati veoma važan razgovor za posao.

Ljubav: Ljubavna veza sa osobom koju upoznajete preko posla je više nego izvesna. Vi ste, međutim, neodlučni jer vam se neke okolnosti ne dopadaju, a i poznati ste po večitim analizama koje vas ponekad posebno blokiraju na emotivnom planu.

Zdravlje: Problemi sa kičmom.

Vaga

Posao: Negativna energija dolazi kroz problematičan odnos s nadređenima, pa je potrebno da tu budete posebno oprezni.

Ljubav: Dan vam može doneti kratkotrajnu krizu u vezi s partnerom. Neki njegovi postupci prema vama bili su diskutabilni i sada ste u nedoumici kako da postupite.

Zdravlje: Problemi sa karotidama.

Škorpija

Posao: Današnji dan protiče u znaku neočekivanog poslovnog putovanja. Pa ipak, vaši napori i ubedljivost prilikom pregovora, doneće vam napredak na finansijskom planu.

Ljubav: Danas je moguća rasprava sa partnerom. Ukoliko ste u braku, vaša mišljenja se razlikuju i biće neophodno kompromisno rešenje.

Zdravlje: Nesanica.

Strelac

Posao: Poslovna situacija prolazi kroz turbulentnu fazu. Moguća je promena posla, kao i radne sredine. Harmonizacija u okviru vaše veze s partnerom se nastavlja.

Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju zanimljivu osobu na nekom putovanju, a nije isključena ljubavna romansa sa osobom koja je stranog porekla.

Zdravlje: Umorni ste!

Jarac

Posao: Danas možete zaključiti važan ugovor o dugoročnoj saradnji. Možete očekivati priznanja od strane nadređenih.

Ljubav: Jarčevi koji su u vezi ili u braku danas mogu da donesu neke radikalne odluke što se tiče zajedničke budućnosti s partnerom.

Zdravlje: Iritacija kože.

Vodolija

Posao: Ukoliko imate neke originalne poslovne ideje, sada je pravi trenutak da ih realizujete.
Akcenat današnjeg dana je na nekim bitnim porodičnim pitanjima.

Ljubav: Neki stari problem opet se pojavio, pa ćete biti u situaciji da ga zajedno s partnerom rešite po hitnom postupku.

Zdravlje: Glavobolja.

Ribe

Posao: Nestabilna situacija na finansijskom planu. Neophodna će biti promena rezervnog plana.
Pred vama je period u kojem može doći do dileme.

Ljubav: Partner se ponaša protivrečno i ne znate šta da mislite ni kako da se postavite. Situacija zahteva dodatno prilagođavanje.

Zdravlje: Vreme utiče na vaše raspoloženje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar