U trendu

Dnevni horoskop za 6. mart

Ovan

Posao: Danas ćete biti u situaciji da doneste veoma važnu odluku. Nezaposleni Ovnovi mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu, ali je moguća dilema, jer im neki uslovi rada neće sasvim odgovarati.

Ljubav: Mogućnost da započnete vezu s osobom koju duže poznajete i prema kojoj odavno gajite više od prijateljstva je izuzetno velika.

Zdravlje: Zubobolja.

Bik

Posao: Današnji poslovni sastanak može da ima i elemente stresa, jer ćete biti u situaciji da neke vaše saradnike smenite zbog načinjenih propusta.

Ljubav: Pojačana osetljivost danas može da uzrokuje povremene razmirice s partnerom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Blizanci

Posao: Uspešni pregovori sa saradnicima iz inostranstva ispuniće vas posebnim zadovoljstvom. Reč je o dugoročnoj saradnji koja nagoveštava stabilizaciju na finansijskom planom, i to na duže staze.

Ljubav: Želite neku promenu, pa makar to bilo i u vidu tajne veze pune strasti koja će zadovoljiti vašu žeđ za novim ljubavnim iskustvima.

Zdravlje: Nervoza.

Rak

Posao: Dobro proverite nove saradnike pre nego što popišete ugovor sa njima. U suprotnom slučaju, kasnije su moguća negativna iznenađenja.

Ljubav: Slobodni Rakovi večeras mogu da očekuju veoma uzbudljivo veče, jer ih očekuje izlazak sa novim potencijalnim partnerom.

Zdravlje: Visok pritisak.

Lav

Posao: Pripremite rezervni plan. Danas ćete posebno morati da improvizujete, jer su moguće neočekivane prepreke i odlaganja.

Ljubav: Vaša veza s partnerom se može danas naći u jednoj maloj krizi. Moguće su ljubomorne scene, jer je vaš partner izgubio poverenje u vas. Posvetite mu više vremena i rešite taj problem na vreme.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Danas ćete uspeti da rešite neki veliki pravni problem. Ukoliko ste imali problema s nekim papirima, danas ćete sve uspešno okončati.

Ljubav: Postoji mogućnost da vam se podjednako svide dve osobe u isti mah, što vam se inače retko dešava. Najbolji način da rešite ovu dilemu je da se prepustite glasu svoga srca.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

Vaga

Posao: Ukoliko očekujete neki novac od osiguranja ili pravnim putem danas ćete uspešno rešiti taj problem.

Ljubav: Ukoliko ste nezadovoljni partnerom, možete doneti radikalnu odluku u stilu „ili-ili“. To znači, ili će partner početi da se ponaša drugačije ili sledi raskid.

Zdravlje: Problemi sa urogenitalnim sistemom.

Škorpija

Posao: Dugo ste bili u dilemi, ali ovaj dan vam donosi konačne odgovore i rešenja. U svakom slučaju, sledi vam uspeh.

Ljubav: Ljubomora i potencijalni nesporazumi mogu obeležiti ovaj dan. Vaše emocije su pojačane do maksimuma, lako možete gubiti kontrolu, pa situacija može rezultirati burnim izlivima strasti.

Zdravlje: Nesanica.

Strelac

Posao: Vi ste vrlo snalažljivi, tako da će vam danas poći za rukom da ostvarite značajan korak napred.

Ljubav: Harmonizacija u odnosu s partnerom će se nastaviti danas. Slobodni Strelčevi mogu da pređu granice prijateljstva i da se upuste u vezu s nekim ko im je prethodno bio prijatelj.

Zdravlje: Kašalj.

Jarac

Posao: Danas vas očekuju neka priznanja i pohvale od nadređenih.

Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu da se upuste u vezu sa osobom koju upoznaju preko posla. Potpuno će vas očarati osoba u znaku Škorpije ili Raka.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Vodolija

Posao: Ukoliko imate neke kreativne ideje, važno da je da ih sada plasirate pred nadređenim, jer će naići na pozitivne reakcije.

Ljubav: Planete su vam danas posebno naklonjene za početak nove veze i nova poznanstva. Očekuje vas ulazak u vezu sa jednom fatalnom Vagom ili Lavom.

Zdravlje: Relaksirajte se u nekom spa centru.

Ribe

Posao: Nemojte propustiti priliku kakva se retko pruža, a tiče se neke izvanredne poslovne ponude iz inostranstva.

Ljubav: Danas je pred vama romantičan period koji možete da provedete s partnerom na nekom kraćem putovanju. Ukoliko ste u vezi ili u braku, planirate proširenje porodice.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar