U trendu

Dnevni horoskop za 7. avgust

Ovan

Posao: Nepovoljni aspekti mogu se negativno odraziti na vašu poslovnu saradnju. Pripremite rezervni plan, jer su moguće nepredviđene okolnosti.

Ljubav: Novo poglavlje na ljubavnom planu. Početak veze, ipak, može zahtevati kompromis.

Zdravlje: Nervoza.

Bik

Posao: Planete koje upravljaju vašim poljem finansija, upućuje na oprez u rukovanju novcem. Mogući su ne predviđeni izdaci.

Ljubav: Mogući su nesporazumi sa partnerom. Stari problem koji se povremeno javlja između vas zahtevaće hitno rešenje.

Zdravlje: Prehlada.

Blizanci

Posao: Narušene međuljudske odnose danas možete osetiti na svojoj koži. Moguć je nesporazum sa saradnikom ili sa nadređenim.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz krizu poverenja. Iskrenim razgovorom sprečite dalje otuđenje.

Zdravlje: Problem sa žučnom kesom.

Rak

Posao: Previd jednog od vaših saradnika može vam napraviti problem. Mogući su nepredviđeni izdaci, zato oprez u upravljanju novcem.

Ljubav: Zbog povećane psihičke osetljivosti impulsivno reagujete na komentare vašeg partnera. Sukob mišljenja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Lav

Posao: Planetarni uticaji mogu stvoriti nepredviđen splet okolnosti na poslu. Povećana je mogućnost da dođe do zastoja i nepredviđenih izdataka.

Ljubav: Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi predstavlja jednu od dominantnih tema. Novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje: Disbalans hormona.

Devica

Posao: Vaše originalne ideje mogu da naiđu na loš odziv vaših saradnika. Ne savetuje vam se ulazak u rizične investicije.

Ljubav: Osećate se neshvaćenim od strane partnera. Mogući su veći nesporazumi u okviru vaše veze sa partnerom ili u porodici.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Situacija na poslu je neizvesna i nalazite se u dilemi da li da prihvatite novu ponudu ili da ostanete na istom radnom mestu. Poslušajte svoju intuiciju.

Ljubav: Slobodne Vage očekuje početak nove veze sa osobom koju poznaju preko posla. Ukoliko ste u vezi, nesporazumi sa partnerom.

Zdravlje: Opšte nezadovoljstvo.

Škorpija

Posao: Planetarni aspekti kroz vaše polje poslovanja mogu da destabilizuju situaciju, posebno za one Škorpije koje rade u uslužnim delatnostima ili imaju privatan biznis.

Ljubav: Partner može da vam uputi negativne komentare na račun vašeg ponašanja. Iza toga se krije ljubomora.

Zdravlje: Glavobolja.

Strelac

Posao: Današnja dešavanja mogu uzrokovati nesporazume sa poslovnim partnerima. Ključ uspeha ovog dana je da završite rad na započetom projektu.

Ljubav: Vaše polje ljubavi je prikazano kroz nemir koji je prisutan u vašem odnosu sa partnerom. Može se pojaviti neki stari problem.

Zdravlje: Solidno.

Jarac

Posao: Budite obazrivi u poslovanju sa stranim kompanijama, jer postoji mogućnost nesporazuma ili iznenadne promene u uslovima saradnje.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ulazi u daleko mirnije vode. Očekuje vas dalja harmonizacija odnosa.

Zdravlje: Smanjite alkohol.

Vodolija

Posao: Oprez u komunikaciji sa poslovnim saradnicima i sa nadređenima. Vodolije koje sarađuju za inostranstvom mogu da imaju neočekivane poteškoće.

Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na putovanju. Uzbudljiva avantura.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Budite oprezni u saradnji sa inostranstvom. Mogući su neočekivani izdaci. Nije preporučljivo da ulazite u rizične investicije.

Ljubav: Između vas i partnera može da se pojavi stari problem. Sporno pitanje ćete morati da rešite zajedničkim naporima.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar