U trendu

Dnevni horoskop za 7. maj

Ovan

Posao: Ovaj dan donosi vam otkrivanje neke zakulisne igre protiv vas. Uprkos manipulacijama, vi ćete se dobro snaći u toj situaciji.

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla. Postoji mogućnost ulaska u vezu.

Zdravlje: Stomačni problemi.

Bik

Posao: Ovaj dan donosi vam važne vesti o dodatnim poslovnim obavezama, koje predstavljaju najavu vašeg proširenja kruga dužnosti. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Vaše prijateljstvo sa jednom osobom može vrlo lako da preraste u pravu ljubav. Uzbudljiv i nepredvidljiv razvoj događaja.

Zdravlje: Više se krećite, budite aktivniji.

Blizanci

Posao: Poseban uspeh očekuje one Blizance koji se bave dizajnom, trgovinom, marketingom ili medijima. Otvara vam se nova perspektiva u radu sa inostranstvom.

Ljubav: Izlazak sa prijateljima doneće priliku da upoznate osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Teško dišete.

Rak

Posao: Poslovna saradnja sa osobom u znaku Blizanca ili Device, može vam doneti pomalo problematične uslove koje oni nameću. Potražite kompromisno rešenje.

Ljubav: Ljubavna veza na daljinu ne pada vam ni malo lako. Razmišljate o potencijalnom rešenju u takvim situacijama.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

Lav

Posao: Ovaj dan će vam poslužiti za retrospektivu protekle nedelje. Osmislite što bolji plan, jer su moguće nepredviđene okolnosti i prepreke.

Ljubav: Situacija između vas i partnera je nestabilna. Prolazite kroz fazu uspona i padova, budite maksimalno iskreni i otvoreni da bi ste prevazišli ovu kriznu fazu.

Zdravlje: Upala zglobova.

Devica

Posao: Poslovna saradnja koja je bila u zastoju, konačno je počela da se odvija u pravcu vaših očekivanja. Nezaposlene Device mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu.

Ljubav: Izlazak u društvo donosi vam poznanstvo sa veoma privlačnom osobom u znaku Riba ili Raka.

Zdravlje: Stomačni problemi.

Vaga

Posao: Akcenat je na pravim kontaktima i vezama koje imate među uticajnim ljudima. Ukoliko želite da promenite posao, ovi kontakti će odigrati glavnu ulogu u tome da dobijete novu poziciju.

Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti može u vamo probuditi stari žar.

Zdravlje: Problem sa očnim pritiskom.

Škorpija

Posao: Komunikacija na poslu u poslednje vreme je problematična. Neko od vaših kolega ili nadređenih nije vam blagonaklon i to vam može doneti problematičnu situaciju.

Ljubav: Nalazite se pred iskušenjem da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Sklonost povredama.

Strelac

Posao: Ovaj dan mogu obeležiti važne vesti što se tiče novog posla koje bi ste mogli da radite u nekom drugom gradu ili u inostranstvu. Uspeh u trgovini i turizmu.

Ljubav: Danas ćete biti u situaciji da pružite šansu jednoj osobi iz vaše prošlosti da vam se vrati. Povratak bivše ljubavi.

Zdravlje: Spazam mišića.

Jarac

Posao: Ovaj dan donosi vam priliku da završite rad na važnom projektu. Neki kolega sa posla može vam praviti probleme i graditi rivalski odnos sa vama.

Ljubav: Izlazak u društvo doneće vam zanimljivo poznanstvo sa osobom koja može biti iz sfere umetnosti.

Zdravlje: Solidno.

Vodolija

Posao: Višestruke poslovne ponude stvorile su vam konfuziju. Nalazite se u dilemi koji posao da prihvatite, ali sačekajte da vam to vreme pokaže.

Ljubav: Poznanstvo sa jednim Lavom ili Ovnom može se pretvoriti u mnogo više od ljubavne avanture.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

Ribe

Posao: Poslovna saradnja sa inostranstvom pokazaće se kao daleko unosnija nego što ste to u prvi mah očekivali. Potrudite se da oko sebe okupite tim pouzdanih ljudi.

Ljubav: Postoji mogućnost konflikta sa partnerom. U pitanju može biti njegovo nepoverenje, tako da ćete biti u situaciji da se pravdate i opravdate.

Zdravlje: Suvoća, dehidratacija kože.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar