U trendu

Dnevni horoskop za 8. maj

Ovan

Posao: Vi ste, majstor improvizacije, tako da ćete uspešno prebroditi prepreke koje se posebno mogu pojavljivati u vidu zastoja nekih uplata i neočekivanih promena u zacrtanim prioritetima.

Ljubav: Sa jedne strane postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna, dok se sa druge strane pojavljuje osoba iz vaše prošlosti.

Zdravlje: Muče vas stomačni problemi.

Bik

Posao: Ovaj vikend mogu da obeleže važne vesti koje mogu doprineti promenama u vašem u napred zacrtanim planovima radnih aktivnosti. Akcenat ovog perioda je na komunikaciji sa važnim ljudima.

Ljubav: Bikovi se nalaze pred iskušenjem da „pokvare“ jedno prijateljstvo. U pitanju može biti osoba koju duže vreme poznajete, a prema kojoj su se u vama razvila daleko jača osećanja.

Zdravlje: Solidno.

Blizanci

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu nalazi se u komunikacijama. Neka vaša poznanstva mogu odigrati ključnu ulogu u promeni posla ili unapređenju.

Ljubav: Bogat društveni život i mnogobrojni izlasci doneće vam priliku da upoznate pomalo neobičnu, ali veoma zanimljivu osobu u znaku Vage ili Vodolije.

Zdravlje: Problemi zbog nervoze i nesanice.

Rak

Posao: Poslovna saradnja sa prijateljima može se pokazati kao najbolja vaša investicija do sada. ključ vašeg uspeha u ovom periodu leži u timu pouzdanih saradnika.

Ljubav: Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Jarca na nekom putovanju ili tokom odmora.

Zdravlje: Problemi sa stomakom.

Lav

Posao: Ovaj vikend će vam poslužiti za rekapitulaciju proteklog poslovanja. Bilo bi dobro da osmislite i rezervni plan jer vam neki saradnik može stvoriti nepredviđene probleme i zastoje u poslovanju.

Ljubav: Period uspona i padova između vas i partnera dovodim u dilemu. Analizirate problem i razmišljate kako da rešite krizu poverenja između vas.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Pred vama se otvara nova perspektiva na poslu. Atraktivna poslovna ponuda za saradnju sa inostranstvom zvuči vam primamljivo, ali se u isti mah plašite nepoznatog.

Ljubav: Osoba u znaku Riba ili Raka posebno će se izdvojiti. Device koje su u vezi razmišljaju o formalizaciji odnosa i formiranju svoje porodice.

Zdravlje: Stomačni problemi.

Vaga

Posao: Akcenat ovog perioda je na vašem poznanstvu sa uticajnim ljudima. Upravo to može odigrati ključnu ulogu u pronalaženju boljeg posla.

Ljubav: Zanimljiva situacija na ljubavnom planu sastoji se u tome što možete u isti mah osetiti jaku privlačnost prema dve osobe.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

Škorpija

Posao: Komunikacija na poslu može vam zadavati probleme. Atmosfera među ljudima je prilično negativna, i to vas psihički opterećuje. Budite oprezni sa nadređenima.

Ljubav: Škorpije u ovom periodu očekuje posebno iskušenje. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pa ipak, čuvajte se paralelnih i tajnih veza jer postoji mogućnost skandala.

Zdravlje: Oprez! Skloni ste povredama.

Strelac

Posao: Ovaj vikend će obeležiti značajne vesti koje mogu poremetiti vaše ranije planove. Uspešna saradnja sa nekom osobom iz inostranstva može vam doneti dugoročno unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Povratak bivše ljubavi može vam doneti dilemu da li da pređete preko svega iz prošlosti i oprostite joj sve.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Jarac

Posao: Postoje osobe na poslu koje vam mogu krišom podrivati radnu poziciju. Potrudite se da ih sprečite na vreme i odigrajte pravi poslovni potez kojim ćete to uspešno sprečiti.

Ljubav: Bogat društveni život doneće vam zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Vodolije ili Raka. Postoji mogućnost da uđete vrlo brzo u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Oštećenje sluha.

Vodolija

Posao: Ovaj dan posvetićete detaljnoj analizi vaših prethodnih postupaka. Šta je to što je dovelo do propusta i pogoršalo vaš učinak na poslu.

Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da se upoznaju sa jednim veoma šarmantnim Lavom ili Ovnom. Vrlo brzo možete da se upustite u strasnu i izuzetno uzbudljivu ljubavnu avanturu.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

Ribe

Posao: Preveliki broj poslovnih obaveza i proširenje kruga saradnika dovodi vas u situaciju da oko sebe okupite jedan pravi mali tim pouzdanih saradnika.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz turbulentan period. Moguće su konfliktne situacije, a povod može biti uzajamno nepoverenje.

Zdravlje: Ukočenost vratnog dela kičme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar