U trendu

Dobro razmislite kome se poveravate: Ovo su 4 najveće tračare horoskopa

Budite oprezni dok razgovarate s navedenim horoskopskim znakovima. Uvek dva puta razmislite pre nego što s njima podelite svoje tajne kako biste izbegli neugodnosti i manipulaciju

Blizanci
Zbog svoje razigrane i intelektualno znatiželjne ličnosti, Blizanci su poznati kao društveni leptiri Zodijaka. Oni svakodnevno razgovaraju s drugima i na kraju se ispune mnogim tajnama. Njihova dvolična karakateristika tera ih da otkrivaju poverljive podatke jedne osobe drugoj.

Vaga
Za Vage je ogovaranje drugih savršen način da s nekim komuniciraju. Oni se nikada ne boje osuđivanja i imaju sposobnost otvorenog tračanja. Od deljenja detalja obe strane priče, oni s ovim horoskopskim znakom skloni su izgovoriti svašta i kasnije da požale.

Vodolija
Vodolije se obično pretvaraju da ne vole da budu upleteni u bilo kakve tračeve, ali duboko u sebi uživaju u takvim čavrljanjima. Njihov duhoviti mozak je profesionalac u suptilnom stvaranju drame. Svako toliko nagoveštavaju tajne drugih. Umesto da direktno dele tajne, oni slede vrlo pasivan pristup tako da ih niko nikada ne može okriviti.

Lav
Lavovi ne samo da uživaju u činu pričanja tračeva, već jednako uživaju u slušanju mračnih tajni drugih. Nemaju ograničenja, pa uvek na kraju prosleđuju nepotrebne detalje drugima. Oni samo žele prikazati svoj vrhunski imidž i često zaborave vrednost informacija koje dele, piše Pinkvilla.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.