U trendu

Došlo je njihovih “pet minuta”: Ovaj horoskopski znak će do kraja 2023. pronaći ljubav svog života

Prema godišnjoj astrološkoj prognozi, postoji nekoliko znakova koji mogu očekivati sreću u ljubavi ove godine – ali jedan je može očekivati najviše.

Strelac će ove godine imati najviše sreće u ljubavi. Znak za koji se zna da s vremena na vreme izbegava obaveze, možda će 2023. okrenuti ploču. Romantična renesansa – a potencijalno i obračun – je na pomolu. Mogli bi biti posebno magnetični za obožavaoce i više nego spremni za razigrane, živahne vibracije koje ih očekuju. Strelci će imati želju da se povežu s bilo kim ko je dinamičan.

Strelcima je u interesu da u ovu godinu uguraju što više ljubavnih sastanaka. Čekaju vas prosidbe, venčanja, pravljenje dece ili možda obnovljeno poglavlje veze koje se čini kao drugi ili treći medeni mesec.

Leto će i ove godine biti burno, zapravo, to je savršena prilika za odmor ili čak za romansu na daljinu. Samo pripazite na retrogradnu Veneru od 22. jula do 3. septembra. Mogli biste da osetite poriv za pobunom, a istina bi mogla postati klizav teren, pa se preporučuje da ne dajete obećanja koja ne možete ispuniti.

Strelac možda nije poznat kao znak koji je najviše orijentisan na vezu, ali 2023. romantika će uveliko biti u vazduhu. Bilo da se radi o ljubavnoj vezi na daljinu, vezi koja je pretvorena u veridbu ili pronalasku nove ljubavi odmah iza ugla, to treba da prihvatite do kraja 2023, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.