U trendu

Druga polovina 2023. donosi veliki preokret za ova 3 znaka, život dobija novu dimenziju

Druga polovina 2023. godine donosi velike preokrete za neke horoskopske znakove, kojima sledi period burnijih životnih promena. Od avgusta, koji ima i neke srećne i neke opasne datume, kreće turbulentan period promena, za nekog dobrih, za nekog ne.

Život dobija novu dimenziju, stvari se menjaju, maltene, kao da se započinje novi život. Da li je vaš znak Zodijaka među ova tri horoskopska znaka koje čeka doba promena?

BIK

Bikovi, vreme je za pobede! Ako ste samci, naći ćete sreću u ljubavi, izgraditi čvrstu zajednicu, venčati se ili započeti zajednički život. Otvorite četvore oči jer je vaša srodna duša negde u blizini i čeka na vas. Usamljenost postaje prošlost.

Oni Bikovi koji imaju porodicu uspeće da izgrade lepe i funkcionalne odnose i reše neke dugogodišnje konflikte, sukobe i svađe. Na poslu je vreme za povećanje plate i za prilive novca. Možete dobiti neki neočekivani bonus ili poklon koji niste očekivati. Vraćaju vam se dugovi. Slušajte svoj unutrašnji glas i verujte svojoj intuiciji.

RAK

Za Rakove slede dani velike sreće i uspeha. Rešavate probleme koje već dugo vučete i sve što vam se gomilalo polako „sklanjate“ s dnevnog reda. Radite u timu, sarađujte i ne odbijajte pomoć. Nećete imati sukoba, već ćete se udružiti s prijateljima i kolegama.

Stičete poznanstva koja će doneti pozitivne promene u vaš lični život i karijeru, piše Super Žena.

VAGA

Vi menjate svoj život, a od avgusta otvara se novo poglavlje. Ipak, ono što vas tera da promenite svoj život jeste neka druga osoba u vašem životu. Nemojte žuriti s naglim odlukama. Dobro promislite da li treba da sve da promenite iz korena zbog nekog drugog. Nemojte slepo verovati svima, posebno onima koje ne poznajete dobro. Nisu svi onakvi kakvim se predstavljaju.

Ipak, neki susreti koji vam slede neizbežno izazivaju promene i sa njima se morate suočiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar