U trendu

Društveni kameleoni: Ovo su 3 najzabavnija horoskopska znaka, sa njima je uvek žurka i zezanje

Ako ste se pitali zašto su neki ljudi prirodno društveniji od drugih, možda je to zbog njihovog rođendana. Prema astrologu Emili Njuman, postoje tri znaka koji su najdruštveniji horoskopski znakovi od svih.

Čini se da sklapaju prijateljstva gde god da odu i nekako se ništa ne oseća usiljeno.

U astrologiji, priroda osobe je određena njenim sunčevim znakom, znakom meseca, elementom, vladajućom planetom i modalitetom, kaže Njumenova. Na primer, ako razbijete elemente i njihove najistaknutije osobine, vatreni znaci su strastveni i duhoviti, zemaljski znakovi su praktični i utemeljeni, vazdušni su intelektualni i radoznali, a vodeni znakovi su intuitivni i emocionalni.

Pošto vazdušni znaci imaju radoznalu prirodu i smatraju se jednim od najboljih komunikatora u zodijaku, oni su mnogo društveniji od znakova drugih elemenata.

Modalitet znaka takođe može mnogo reći o tome koliko se dobro povezuju sa drugima. Prema Njumanovoj, promenljivi znaci su veoma prilagodljivi. Ovo su znaci koji završavaju sezonu, tako da su veoma otvoreni. „Promenljivi znaci su generalno društveniji jer su svestrani, fleksibilni, prilagodljivi i snalažljivi“, kaže Njuman.

Evo najdruštvenijih znakova zodijaka.

Blizanci

Kada su u pitanju znakovi koji su najdruštveniji, nije iznenađenje videti Blizanci kao prvog na listi. U stvari, Blizanci su verovatno najdruštveniji znak od svih jer su vazdušni, promenljivi znak i njima vlada Merkur, planeta komunikacije.

Prema Njumanovoj, Blizanci će uvek biti prvi koji će steći nove prijatelje i osvojiti ljude. Oni su prirodno radoznali prema drugima, vrlo se lako prilagođavaju i u osnovi su društveni kameleoni zodijaka.

„Imaju odličan smisao za humor i povezivanje sa drugima čini ih odličnim ljudima za zabavu“, kaže Njumanova. „Oni takođe imaju neverovatnu sposobnost da započnu diskusije i mogu lako da ‘šetaju’ svoju pažnju od jedne osobe do druge.

Vaga

Sestrinski znak Blizanaca, Vaga, smatra se društvenim leptirom zodijaka. Vole da su okruženi prijateljima i odlični su komunikatori sa „sofisticiranim društvenim stilom“.

Kao znak koji vlada Kućom partnerstva, Vage imaju tendenciju da budu najbolji kada su sa drugima. U stvari, Njumanova kaže da ne mogu da podnesu da budu sami.

„Oni žele da provode vreme sa ljudima koji su im slični i mogu se brzo prilagoditi druženju sa drugima sličnog uma kada ih pronađu.

Strelac

Zabavan i vatreni Strelac je tip znaka koji može sam otputovati u stranu zemlju i vratiti se sa 20 novih najboljih prijatelja. Prema Njumanovoj, oni su smeli, energični i vole avanturu.

Kao rezultat toga, nikada im ne ponestane divljih, zabavnih priča za pričanje tokom druženja. Strelac ima odličan smisao za humor i ima tendenciju da donese mnogo pozitivne energije svojoj grupi prijatelja.

„Oni su takođe odlični savetnici“, kaže Njumanova. „Oni su dobri slušaoci, što ih čini još divnijim.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar