Dupli pun Mesec pravi totalni KOLAPS u horoskopu: Šta vaš znak čeka?

Tokom prošlog meseca osetili smo promene koje je doneo Pun Mesec u Ribama, ali sada nam predstoji jedan od najređih astro dešavanja – dupli pun Mesec! Naime, pun Mesec u Vagi 19. aprila prethodiće drugom punom Mesecu koji će se desiti 20. aprila, i zbog toga govorimo o duplom punom Mesecu.

Zbog ovog astrološkog fenomena će mnoge osobe iznenaditi ljubav, zaljubljivanje, a kod pojedinih osoba biće i svađa sa razlazom. Vrlo je povoljno i za nova poznanstva, kako partnera u poslu, tako i u ljubavi, prijateljstvu.

Kako se pun Mesec dešava na poslednjem stepenu Vage, onda će najviše uticaja imati na osobe koje su rođene u poslednjoj dekadi svog znaka ili podznaka. Uticaji mogu biti pozitivni ili negativni, što opet zavisi od vaše lične natalne karte i aspekata, piše astrolog Željka Knežević.

Ovan
Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem sedmom polju partnera pa će tu i da se dešavaju emocije. Merkur je već u vašem znaku i čeka da mu se pridruži Venera pa možete biti glavna zvezda. Sjaj Meseca može da obasja neka vest koja će biti povod za slavlje, tako da se sreća može produžiti sa lepom ljubavnom pričom i finansijskom lakom zaradom.

Bik
Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem šestom polju koje je zaduženo za posao, svakodnevni život i zdravlje. Mars boravi u vašem drugom polju novca pa se može očekivati veća zarada nego obično. Merkur će biti u Ovnu pa vi možete zračiti vrlo privlačno. Mnoge osobe baš za vreme ovog punog Meseca bi trebalo da budu fleksibilne, a posebno zato što je Uran u blizini pa se može desiti neočekivana situacija. Potrebno je biti strpljiv dok Venera ne napusti Ribe 21. aprila što će vam dati strast.

Blizanci
Kod vas se pun Mesec dešava u vašem petom polju koje simbolizuje ljubav, decu, planove, ciljeve, sport, pa se u toj sferi dešavaju emocije. Vaš vladar Merkur je već dosta aktivan iz Ovna što je vrlo pozitivno za vaš znak pa vas čini spretnim, brzim i misli vam samo naviru. Mnogi Blizanci sada mogu da se raspravljaju sa svojim partnerom zbog Marsa u njihovom znaku. Slobodni treba da izlaze i druže se jer mogu upoznati svoju srodnu dušu.

Rak
Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem četvrtom polju što je simbol porodice, majke, kuće, novih početaka, zajednice, što će vama dati dosta nervoze, a pojedinim osobama i probleme na poslu. Dosta teži aspekti se dešavaju od Merkura i Venere iz Ovna u nekoliko narednih dana posle punog Meseca tako da se tu treba čuvati da se ne uđe u neku divlju emociju. Spas vam sledi od ulaska Sunca u Bika, što sa vašim pravi sekstil gde vam olakšava stvari u životu i donosi ispunjenje ostvarenja na nekim životnim putevima.

Lav
Kod vas se dešava u vašem trećem polju što je simbolika braće, sestara, komšija, putovanja i komunikacije, pa možete imati na tim poljima emotivna dešavanja. Vi svakako za vreme punog Meseca možete ostvariti veliki uspeh, a u nastavku će vam Venera podariti veliki šarm i moguća su proširenja porodice. Sada je potrebno da istrajete i budete fokusirani na ostvarenja ciljeva. Na pomolu su zanimljiva poznanstva koja vam mogu pomoći da ispoljite svoje talente.

Devica
Kod vas se dešava pun Mesec u vašem drugom polju što je simbolika finansija, imetka, kako materijalnog, tako i duhovnog. Merkur je napustio Ribe i krenuo u vaše polje transformacija i završetaka. Još samo da Venera potvrdi finansijski i partnerski odnos i vi ćete okrenuti stranicu i krenućete novim životnim putem. Svakako da je na pomolu harmonija i poboljšanje u partnerskim odnosima i u ljubavi.

Vaga
Kod vas se dešava ovaj drugi pun Mesec pa ako niste 21. marta ispunili ili zamišljeno ostvarili, sada imate ponovnu priliku. Pojedine Vage sada mogu doživeti nešto očaravajuće lepo na poslovnom aspektu. Kada Sunce napusti Ovna vama se otvaraju nove prilike i promene u određenom životnom aspektu. Merkur i Venera će biti u Ovnu što i nisu najbolji položaji za vas jer morate praviti kompromise i imati više razumevanja prema partneru, a moguće su i obmane pa budite oprezni.

Škorpija
Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem dvanaestom polju tajni, nemira, izolacije, bolnica, duboke spoznaje, psihe. Sada nikako ne smete dozvoliti da vas obuzmu mračne senke prošlosti. Izađite iz prošlosti i dozvolite lepim stvarima da vam se dešavaju, a ne da i dalje negujete vašu mračnu stranu koja vam baca senku na budućnost. Sada je vreme da te stvari očistite iz misli i krenete napred.

Strelac
Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem jedanaestom polju što je polje nadanja, želja, druženja, prijatelja, klubova, penzija, pa se tu emocije ispoljavaju. Dosta turbulentan period pa mogu na površinu da isplivaju poslovni zlobnici, a kod pojedinih Strelčeva može doći i do i emotivnih novosti. Bez obzira na sva lošija dešavanja ipak vas štite Venera i Merkur iz Ovna što će vam podariti dobro zdravlje, fizičku kondiciju i ljubav. Lep period je pred vama.

Jarac
Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem desetom polju što je simbolika karijere, roditelja i autoriteta, pa se emocije u tom pravcu ispoljavaju. Za vreme ovog punog Meseca najbolje bi bilo da se malo povučete, osamite i posvetite sebi. Merkur će od vas sada tražiti oprez, a Venera će iz Ovna praviti kvadrat sa vašim znakom što nije najbolje za vas. Kako je Sunce u Biku, onda imate podršku i lep finansijski napredak.

Vodolija
Kod vas je ovaj pun Mesec u vašem devetom polju viših znanja, putovanja, filozofije i stranaca. Došlo je i vaših pet minuta što se tiče strasti i ljubavi koja se pokreće od punog Meseca, a prava kulminacija kreće sa ulaskom Venere u Ovna od 20. aprila pa nadalje. Vaše samopouzdanje raste i sve se pokreće lepim emocijama. Magična moć zavođenja se dešava 21, 22 i 23. aprila pa uživajte u lepim emocijama.

Ribe
Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem osmom polju nasledstva, novac od partnera, transformacije, kraj nečega i novi početak. Vaša planeta ljubavi se seli u polje novca gde će krenuti boljitak u finansijama. Može se dešavati da se ponašate nepromišljeno u ljubavi zbog strasne zaslepljenosti. Imajte na umu da je Mars u Blizancima koji želi samo zabavu i ništa više za sada. Mnogo vas može iritirati Mars iz Blizanaca pa se opustite i ne pričajte otvoreno sve što mislite da ne bi došlo do konflikta i svađe.

(Astrosudbina)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.