U trendu

Dva znaka prati anđeoska cifra: Srećni brojevi svih znakova zodijaka u 2024.

Astrolozi su izračunali koji broj će kom horoskopskom znaku biti taličan od prvih dana januara do kraja decembra 2024. godine.

Ovan – broj devet

U 2024. godini usmerite svoju energiju i prihvatite moć broja devet da biste ostvarili ono o čemu već dugo vremena maštate. Trudite se da budete pošteni u potezima koje povlačite kako vam sreća ne bi okrenula leđa.

Bik – broj šest

Vi ste po prirodni stabilni i postojani, a u 2024. godini sreća vam dolazi kroz uravnoteženi i harmonični broj šest. Iskoristite 2024. da biste postigli finansijsku stabilnost i emotivno blagostanje.

Blizanci – broj pet

Vi ste prilagodljivi i radoznali. U 2024. prigrlite promene, tražite nova iskustva i dopustite da vas energija broja pet dovede do novih uzbudljivih spoznaja.

Rak – broj dva

Usredsredite se na partnerstva, odnose i harmoniju kako biste uživali u blagostanju koje vam dolazi kroz energiju broja dva. Ne dozvolite sebi da odustanete ako vam nešto ne uspe iz prve – iz drugog puta sigurno hoće.

Lav – broj jedan

Vi ste rođeni vođa, a 2024. godina će biti vaša godina, jer ćete konačno prigrliti liderske veštine i preuzeti kontrolu nad svakim segmentom života. Dopustite da vas energija jedinice vodi do uspeha koji ste zaslužili.

Devica – broj tri

U 2024. godini obratite pažnju na komunikaciju, kreativnost i samoizražavanje da biste privukli mogućnosti za lični rast. Broj tri će vam biti odličan saveznik na tom putu.

Vaga – broj sedam

U 2024. sreća će vas pratiti kroz broj sedam. Tragaćete za unutrašnjom mudrošću, verovati svojim instinktima i dozvoliti da vas mistična energija koju broj sedam nosi uvede u carstvo harmonije kojoj toliko težite.

Škorpija – broj osam

U godini koju će obeležiti promene prihvatite energiju koju sa sobom nosi broj osam. Budite samopouzdani i gledajte kako se posle vaše lične transformacija transformišu i okolnosti u kojima se nalazite.

Strelac – broj četiri

Sreća vam dolazi kroz poteze koji vam do sada nisu bili svojstveni. Poželećete da se primirite, da kanališete svoj avanturistički duh i da postavite temelje za miran i stabilan život. Mistika broja četiri će vam pomoći u tome.

Jarac – broj 10

Ciljajte visoko i ne obazirite se na one koji pokušavaju da vam „slome krila“ – energija broja deset će vam dati snagu koja vam je potrebna da snove pretvorite u stvarnost. Naredna 2024. biće godina vašeg najvećeg profesionalnog uspeha.

Vodolija – srećan broj 11

Prihvatite vizionarsku energiju broja 11 za koji se ujedno veruje i da je anđeoski broj. Oslonite se na intuiciju, istražite nove ideje i dozvolite energiji broja 11 da vas dovede do revolucionarnih otkrića. Možda nećete spasiti svet, ali sebe sigurno hoćete.

Ribe – srećan broj 22

Uronite u svet mašte, sledite svoje snove i dopustite energiji broja 22 da vam pokaže koliko je snažna moć vere. U 2024. godini proširićete duhovne spoznaje i shvatiti šta vam je zaista važno u životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.