Evo koji će vam dan u 2021. biti najsrećniji – po horoskopu

Astrolozi ističu da će nam pojedini dani u 2021. godini doneti najviše sreće.

Evo koji će dan u 2021. godini biti najsrećniji za vas:

1. Ovan

Najsrećniji dan 2021. za Ovna biće 15. april. Ovan će tada dobiti priliku za nova iskustva. Taj dan neće vam doneti samo dobro zdravlje nego će biti ispunjen ljubavlju i romantikom.  Biće to čaroban dan i verojatno jedan od najboljih dana u vašem životu.

2. Bik

Za Bika taj dan će biti 17. januar. Na taj dan Uran, planeta promena, će biti s vama i doneće vam buđenje i inspiraciju. Verovatno ćete započeti novi poduhvat i postići neke velike uspehe.

3. Blizanci

Prema astrologiji, Blizancima će najsrećniji dan biti 28. maj 2021. Ne samo da će se ovaj dan pokazati vrlo srećnim, već će biti savršeno vreme da se povežete s drugim ljudima. Ne zaboravite da pokrenete svoje vještine i iskoristite ih maksimalno, bilo to romantično ili profesionalno.

4. Rak

Rakovi, vaš najsrećniji dan u nadolazećoj godini biće 23. jun. Osećaćete se podmlađeno i doživećete veliku pozitivu. Na ovaj dan, vaše zvezde će se složiti na takav način da će vam doneti sreću i samo sreću.

5. Lav

Za Lavove najsrećniji dan u novoj godini biće 13.jul. S obzirom na činjenicu da vam je bilo najteže u karantinu tokom 2020., ovaj dan će vam doneti velike radosti i avanture uz osećaj slobode. Ovaj dan pružiće vam savršenu priliku da zablistate.

6. Devica

Za Devicu će 18. avgust biti najdivniji dan u 2021. Od dobijanja prilike za napredovanje u profesionalnom polju do prilike za provođenje vremena s vašim partnerom, nema dana koji će biti bolji od ovoga.

7. Vaga

Dan 6. septembar 2021. biće najsrećniji dan za Vage. Ovaj dan će im biti izuzetno srećan, posebno što se tiče ljubavi i romantike. Verovatno ćete upoznati nove ljude i voditi zanimljive razgovore koji će poboljšati vaše razumevanje sveta.

8. Škorpija

Za Škorpije će 18. novembar biti dobar dan za ulaganje u stvari koje vole. Bilo da se radi o ljubavi, finansijama ili hobiju, to će biti dan za vas da rizikujete i maksimalno iskoristite svoje strasti.

9. Strelac

Ako ste Strelac, 21. maj je dan kojem ćete se radovati u ovoj godini. Biće to dan prepun uzbudljivih avantura, zabavnih aktivnosti, a imaćete i dodato vreme koje ćete provesti s voljenima.

10. Jarac

Za Jarce pravo vreme za postizanje dogovora biće 23. avgusta 2021. Iako prirodno posedujete puno inteligencije i razumevanja kako svet funkcioniše, pokušajte da to ukombinujete s malo astrološke sreće i saznajte gde će vas to odvesti.

11. Vodolija

Najbolji dan za donošenje odluka i za postizanje uspeha biće 29. novembar 2021. Tada će Vodolije sigurno pronaći put do sreće, a možda i ljubavi.

12. Riba

Ako ste Riba, najsrećniji dan za vas će biti 3. jun 2021. Ovaj dan neće obeležiti samo davanje nego ćete biti obasipani ljubavlju i naklonošću koju zaslužujete. Pripazite na slučajne sastanke koji bi mogli da procvetaju u velike ljubavne veze, piše Times of India.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.