Evo koliko dece bi trebalo da imate prema svom horoskopskom znaku

Karakteristike horoskopskog znaka predodređuju i koliko bi idealno dece trebalo da imate. Proverite jeste li u skladu sa zvezdama.

Ovan: Ratnica s puno dece

One su impulsivne. Zaljubiće se u prvu bebu i neće moći da stanu. Imaju sve što je potrebno za izazove u roditeljstvu. Moćne su, sigurne i nezavisne.

Bik: Ozbiljna s dvoje dece

Zvezde predlažu dvoje s malom razlikom u godinama. S više bi mogle da budu preopterećene. Strpljive i brižne, znaju kako da pomešaju zabavu i odgovornost. Stoje čvrsto na zemlji, a njihova će deca poštovati autoritet.

Blizanci: Nepredvidiva mama blizanaca

Brižne mame koje vole da podstiču genijalnost u deci. Prvi će čitati i znati azbuku. Ali ne dopustite da prevlada vaša nestrpljivost. Nisu tradicionalne mame, ali deca će obožavati njihovu strast i želju za životom.

Rak: Posvećena mama dvoje dece

Majka zodijaka s urođenim majčinskim instinktom i ljubavi prema roditeljstvu. Mama je svim svojim prijateljima, uživa u domu i porodičnim vezama pa niko neće biti iznenađen ako život posveti samo deci.

Lav: Strastvena mama od dvoje do četvoro dece

Multitasking im je prirodan, a uz to su i strpljive. Imaju prirodni majčinski instinkt koji će nadjačati potrebu za samostalnošću. Strastvene su majke koje ponosno podižu uspešnu i sposobnu decu, piše 24sata.hr.

Devica: Mama jedinca

Mogu postati anksiozne u stresnim situacijama pa je najbolje jedno dete kojemu se mogu posvetiti u potpunosti. Vole red, ali znaju da budu i opuštene.

Vaga: Uravnotežena mama više dece

Vole ravnotežu, pravednost i ravnopravnost. Mogu imati dvoje, ali i šestoro dece. Otvorene za usvajanje jer su vrlo saosećajne. Kad im deca uđu u život, postaće organizovanije.

Škorpija: Ekscentrična mama puno dece

Sviđa im se ideja o odgajanju armije dece i to bi radile savršeno. Temperamentne su i pomalo ekscentrične s čestim promenama raspoloženja. Snažno će štititi svoju porodicu.

Strelac: Avanturistkinja s jednim detetom

One možda neće ni poželeti da postanu mame, iako su odlične u toj ulozi. Avanturističke su prirode i slobodnog duha pa bi mogle da putuju s detetom po svetu.

Jarac: Super mama

Ovaj znak kao da je super biće! Neće im biti problem da odgajaju troje dece s malom razlikom u godinama, upravljati domaćinstvom i rade. Zapovednice su koji vole strukturu i moć. Ne plaše se da sprovode pravila.

Vodolija: Prilagodljiva mama jednog deteta

Imaju dečju energiju u sebi zbog koje se teško prilagođavaju na majčinstvo. Podržavaće dete ako želi da postane glumac, naučnik ili učitelj, biće mu posvećene, ali i dati slobodu.

Riba: Topla mama petoro

Mogle bi da pobede u trci za najviše dece. Ispunjene emocijama ne mogu dočekati kad će se brinuti o porodici. Tople, ali i pomalo perfekcionisti. Mame koje će pratiti modne trendove, ali i obezbediti deci topli dom pun ljubavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.