U trendu

Vojskovođa ili ubica: Šta ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku

Zvezde su bile svedoci našeg prisustva u svim oblicima života pa možemo pretpostaviti da astrologija može da kaže kakvi ste bili u prošlom životu na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Ovan – Vojskovođa

Sa takvim liderskim sposobnostima, hrabrošću, tvrdoglavošću i snagom volje, sigurno ste bili vojskovođa koji je odigrao presudnu ulogu u ratu. Da niste bili tako lako ljuti i impulsivni, vaša mudrost i prirodne liderske veštine su mogle da vas učine kraljem koji je vladao svetom. Vojne vođe ne prihvataju ‘ne’ kao odgovor baš kao Ovnovi i radiće šta žele bez obzira šta ili ko pokuša da ih zaustavi, piše CultureAstrology.

Bik – Umetnik

U svom prethodnom životu posedovali ste obilje energije i snage volje, kao i kreativnosti, što znači da ste nekada bili umetnik. Bik voli udobnost, luksuz, lepotu i umetnost, a do njih je bilo teže doći u prošlosti nego sada. Vaše oko za estetiku pretpostavlja da ste u prošlom životu bili neka vrsta umetnika koji je inspirisao ljude svojim remek-delima.

Blizanci – Slavna ličnost

Vi ste društveni leptir zodijaka i neko koga mnogi vole čak i kada ne radite ništa posebno, što sugeriše da ste se sigurno bavili zabavom. Kreativni, energični i inteligentni, vi Blizanci ste kao magnet koji privlači ljude k sebi. Bili ste popularni i obožavani. Vaše ime je bilo na posterima širom zemlje u kojoj živite.

Rak – Vaspitač

Rak, dobro ste poznati po svojoj nesebičnoj ličnosti i prirodnom instinktu da pomažete drugima, zbog čega astrologija sugeriše da ste možda u prošlom životu bili vaspitač. Oštar um, veoma prilagodljiv, taktičan i izuzetno strpljiv – osobine koje vas čine savršenim za ophođenje sa decom. Veruje se da ste bili odličan učitelj kojeg su sva deca volela.

Lav – Pisac

Puni kreativnih ideja i sposobni da dobro izrazite svoje emocije i lično i na papiru, verovatno ste bili pisac u prošlom životu. Kao Lav, znate šta vaše srce želi i znate tačan način da to dobijete. Vaš vedar duh, kreativno razmišljanje i naravno vaš stav su vas inspirisali da napišete neke kvalitetne redove u prošlosti.

Devica – Naučnik

Zbog sposobnosti Device da analizira i razmišlja o svemu u svakodnevnom životu, vrlo je verovatno da ste u prošlom životu bili naučnik. Vaše misli, ideje i različite perspektive su verovatno odgovorne za neke inovacije koje su promenile svet. Uvek pažljivo pazite na najsitnije detalje, tako da ste sigurno bili naučnik sa ciljem da pomognete drugim ljudima da žive lakše i udobnije.

Vaga – Sudija

Sa žestokom željom da svetu donesu pravdu, ravnotežu, harmoniju i mir, Vage su u svim svojim prethodnim životima bile sudije, jednostavno zato što im to savršeno odgovara. Nesebični ste kada je u pitanju očuvanje mira i harmonije i jednostavno volite ljude. Imate sposobnost da donosite razumne presude.

Škorpija – Ubica

Manipulativne, tajnovite i diplomatske Škorpije mogu izgledati kao mirne i sabrane osobe, ali svi znamo šta se krije iza te „lažne“ ličnosti. Opasni ste i kada ste isprovocirani možete biti apsolutno nemilosrdni. Da vam je neko platio da radite ‘prljavi posao’, uradili biste to i nikada niste podbacili. Sada su se vremena ipak promenila.

Strelac – Ratnik

Sloboda je za vas sveta vrednost i u vreme ropstva, rata i siromaštva, vrlo je verovatno da ste bili ratnik koji nije štedeo strelu u borbi protiv zla. Nemirni ste kada ste na jednom mestu i uvek želite avanture, ali ste u prošlom životu imali razloga za koje ste morali da se borite. Pored fizičke borbe, možda ste bili i ratnik u intelektualnom svetu, kao aktivista. U svakom slučaju, Strelčev optimizam i hrabrost su možda inspirisali mnoge ljude u prošlom životu.

Jarac – Direktor

Ne postoji nijedan drugi horoskopski znak sa radnom etikom kao što je vaša. Vaš svakodnevni život se svodi na posao, postizanje ciljeva, uspostavljanje poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Logični, racionalni i uvek smireni, Jarčevi jednostavno znaju da rade stvari i ne odustaju dok ne postignu svoj cilj. Verovatno ste zato i bili generalni direktor u prošlom životu – jer je to bio vaš cilj i ostvarili ste ga.

Vodolija – Psihijatar

U prošlom životu ste imali hladan, racionalan i strpljiv pristup ljudima i stvarima i bili ste odličan psihijatar. Kao veliki humanitarac dobrog srca, uvek želite da pomognete ljudima. Poznati ste i kao mislilac, što znači da ste imali sposobnost da vidite probleme u ljudima koje su drugi ignorisali. Vodolije uvek mogu da vide deset godina unapred i to im je omogućilo da se ističu u svom poslu, u dijagnostici i lečenju svojih pacijenata.

Ribe – Filozof

U svom prošlom životu, Ribe su bile neko ko je voleo da pravi svoja pravila i otkriva koja su koristila čovečanstvu. Bili ste filozof koji je imao drugačiji pogled na svet od drugih. Hteli ste da promenite svet na bolje za sve nas, a verovatno ste na neki način i uradili. Vaša stalna žeđ za učenjem pomogla vam je da steknete znanje u mnogim oblastima, pa se slobodno može reći da ste bili veliki filozof.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.