U trendu

Evo šta ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku

Zvezde su svedočile našoj prisutnosti u svim oblicima života pa možemo da pretpostavimo da astrologija može da nam kaže i kakvi smo bili u prošlom životu na osnovu našeg horoskopskog znaka.

Ovan – Vojskovođa

S takvim veštinama vođe, hrabrošću, tvrdoglavošću i snagom volje, sigurno ste bili vojskovođa koji je odigrao ključnu ulogu u ratu. Da niste bili tako lako ljuti i impulsivni, vaša mudrost i prirodne veštine vođenja mogle su da vas učine kraljem koji je vladao svetom. Vojskovođe ne prihvataju ‘ne’ kao odgovor baš kao Ovan i krenuće da radi ono što žele bez obzira na to šta i ko će pokušati da ih zaustavi, piše CultureAstrology.

Bik – Umetnik

U svom prethodnom životu posedovali ste obilje energije i snage volje, kao i kreativnosti što znači da ste nekada bili umetnik. Bikovi vole udobnost, luksuz, lepotu i umetnost, a do njih je u prošlosti bilo teže doći nego sada. Vaše oko za estetiku pretpostavlja da ste u prošlom životu bili neka vrsta umetnika koji je inspirisao ljude svojim remek-delima.

Blizanci – Slavna osoba

Vi ste društveni leptir zodijaka i neko koga mnogi vole i kada ništa posebno ne radite, što sugeriše da ste se sasvim sigurno bavili estradom. Kreativni, energični i inteligentni, vi Blizanci ste kao magnet koji privlači ljude prema sebi. Bili ste popularni i obožavani. Vaše ime je bilo na plakatima širom zemlje u kojoj živite.

Rak – Vaspitači

Rakovi, dobro ste poznati po svojoj nesebičnoj osobnosti i prirodnom instinktu da pomažete drugima, zbog čega astrologija sugeriše da ste u prošlom životu možda bili vaspitač. Oštrog uma, vrlo prilagodljivi, taktični i izuzetno strpljivi – osobine koje vas čine savršenim za bavljenje decom. Veruje se da ste bili izvrstan učitelj kog su sva deca volela.

Lav – Pisac

Pun kreativnih ideja i sposoban da dobro izrazi sopstvene emocije i osobno i na papiru, verovatno ste bili spisatelj u prošlom životu. Kao Lav, znate šta vaše srce želi i znate tačan način da to dobijete. Vaš vedar duh, kreativno razmišljanje i, naravno, vaš stav, inspirisali su vas da napišete neke kvalitetne retke u prošlosti.

Devica – Naučnik

Zbog Devičine sposobnosti da analizira i razmisli o svemu u svakodnevnom životu, vi ste vrlo verovatno bili naučnik u svom prošlom životu. Vaše misli, ideje i različite perspektive verovatno su zaslužne za neke inovacije koje su promijenile svet. Uvek pažljivo vodite računa o najsitnijim detaljima pa ste sigurno bili naučnik s ciljem pomaganja drugim ljudima da žive lakše i lagodnije.

Vaga – Sudija

S žarkom željom da u svet unesete pravdu, ravnotežu, sklad i mir, Vage su u svim svojim prethodnim životima bile sudije, jednostavno zato što im to savršeno odgovara. Nesebični ste kada je u pitanju očuvanje mira i sklada, i jednostavno volite ljude. Imate sposobnost ispravnog rasuđivanja.

Škorpija – Ubica

Manipulativne, tajnovite i diplomatske Škorpije možda izgledaju kao mirni i sabrani pojedinci, ali svi znamo šta se krije iza te ‘lažne’ osobe. Opasni ste i kada vas provociraju možete biti apsolutno nemilosrdni. Kad bi vam neko platio da obavite ‘prljavi posao’, vi biste to učinili i nikada niste podbacili. Sada su se vremena ipak promenila.

Strelac – Ratnik

Sloboda je za vas sveta vrednost i za vreme ropstva, rata i siromaštva, vrlo je verovatno da ste bili ratnik koji nije štedeo strelu u borbi protiv zla. Nemirni ste kada ste na jednom mestu i uvek želite avanture, ali u prošlom životu ste imali razloge za koje ste morali da se borite. Osim fizičke borbe, možda ste bili i ratnik u intelektualnom svetu, kao aktivista. U svakom slučaju, Strelčev optimizam i hrabrost možda su inspirisali mnoge ljude u prošlom životu.

Jarac – Direktor

Ne postoji nijedan drugi horoskopski znak s radnom etikom kao što je vaš. Vaš svakodnevni život je samo posao, postizanje ciljeva, uspostavljanje poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Logični, racionalni i uvek smireni, Jarci jednostavno znaju kako se stvari odrađuju i ne odustaju dok ne postignu svoj cilj. Zato ste verovatno u prošlom životu bili izvršni direktor – jer je to bio vaš cilj i ostvarili ste ga.

Vodolija- Psihijatar

U prošlom životu imali ste hladan, racionalan i strpljiv pristup ljudima i stvarima i bili ste odličan psihijatar. Kao veliki humanitarac dobrog srca, oduvek želite da pomognete ljudima. Poznati ste i kao mislilac što znači da ste imali sposobnost da vidite probleme u ljudima koje su drugi zanemarivali. Vodolije uvek mogu da vide deset godina unapred i to im je omogućilo da budu izvrsni u svom poslu, u dijagnostikovanju i lečenju svojih pacijenata.

Ribe – Filozof

U svom prošlom životu Ribe su bile neko ko je voleo da stvara svoja pravila i otkriva ​​koja od njih koriste čovečanstvu. Bili ste filozof koji je imao drugačiji pogled na svet od drugih. Želeli ste da promenite svet na bolje za sve nas i verovatno ste to na neki način učinili. Vaša stalna žeđ za učenjem pomogla vam je da sakupite znanja u mnogim područja pa se slobodno može reći da ste bili veliki filozof.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)