U trendu

FBI analiza horoskopskih znakova: Ko ima najtanje živce, a ko bi hladnokrvno ubio

Čak ni poznavaoci horoskopa ne bi mogli da pretpostave koji je to znak najviše sklon kriminalu, a analiza je poređana od najokorelijeg do najbenignijeg znaka zodijaka.

1. Rak

Prema statistici FBI, najviše kriminalaca je rođeno upravo u ovom znaku. Skloni su nasilnim delima u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je reč o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama. Budući da teško kontrolišu temperament, rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, deluju izgubljeno, mada i dalje smatraju da su njihove žrtve to „zaslužile“.

2. Škorpija

Uprkos tome što su na lošem glasu zbog svog temperamenta, škorpije su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, pogleda li se presek serijskih ubica i psihopata – njih je najviše među škorpijama. Oni u kriminalne radnje ulaze bez milosti, što ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povređena sujeta.

3. Strelac

Strelci se dobro kotiraju na lestvici uhvaćenih kriminalaca – treći su najbrojniji zločinci. Najčešće se bave raznim prevarama, a učestvuju i u pljačkama i vrlo su vešti lopovi. Zanimljiv je podatak i da strelci vrlo retko povrede svoje žrtve, što je pokazatelj da u kriminalu učestvuju isključivo radi finansijske koristi, ili čak i nužde.

4. Bik

Po učestalosti zločina, bikovi su drugi znak sa najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove iz kojih mogu materijalno da profitiraju, bilo da je reč o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta. Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojim dobicima se nigde neće hvaliti. Otkriju li ih, skrušeno će se pokajati u nadi da će dobiti milost uz reči „naprosto nisam mogao da odolim prilici“.

5. Ovan

Prema statistici FBI, pripadnici ovog vatrenog znaka poseduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama, najverovatnije to rade po ugovoru – odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su ucenjivači ili plaćeni ubice. Prema njihovom psihološkom profilu ovnovi su odlični i u ulozi vođe pobune pod parolom „da napravio sam to i nije mi žao“.

6. Jarac

Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama „pucati na visoko“. Poput drugih pripadnika zemaljskih znakova, najskloniji su finansijskom kriminalu, a najviše su uhapšenih u organizovanom kriminalu upravo su pripadnici ovog znaka. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a budu li otkriveni trenutno beže od zakona.

7. Ribe

Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju uz zločine povezane s drogom – dilovanjem, uzgojem ili švercovanjem. Takođe, mogu švercovati i retke životinje, ljude ili duvan, a njihovi su zločini uvek pomalo bizarni – pa i smešni. Na lestvici kriminalaca nalaze se na osmom mestu, a završe li u zatvoru, tamo se dodatno povezuju s krimi miljeom i od sitnih lako postaju veliki kriminalci.

8. Devica

Nakon Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po učestalosti nošenja ili posedovanja oružja. Poput drugih pripadnika zemaljskih znakova, najskloniji su finansijskim prevarama. Takođe, mogu biti i provalnici i hakeri, a uopšteno su velike šanse da budu uhvaćeni jer uprkos dobrim planovima, ostaju šokirani time što su otkriveni pa sve brzo priznaju.

9. Vaga

U poređenju sa drugim vazdušnim znacima, vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih nameštanja, a specijalnost im je privredni kriminal. Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim saradnicima, ljudima kojima oni daju mito ili ga od njih primaju. Imaju veze gotovo svuda, a čak i ako ih otkriju, dosta često se izvuku.

10. Lav

Među pripadnicima vatrenih znakova, lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ipak, uključe li se u njih, to će biti veoma razrađeno, logično i sa predumišljajem. Zbog toga su lavovi kao zločinci vrlo opasni i hladnokrvni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje, poput krađa, već ako rizikuju svoju slobodu – to rade zbog velike dobiti ili slave.

11. Vodolija

Originalne i domišljate vodolije i nisu neki veliki zločinci, po FBI statistici se nalaze tek na 11. mestu. Ipak, što se tiče kriminalnih radnji najveće su šanse da će postati hakeri, „gurui“ ili voditelji sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobijati moć. Na zločin ih često podstakne i želja za osvetom.

12. Blizanci

Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po statistici FBI statistici pri samom su dnu po broju uhvaćenih. Ako se bave kriminalom, najčešće je reč o raznim „kombinacijama“ i prevarama, a oni nisu tipovi koji hodaju sa pištoljem i prete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja. Budu li otkriveni, svim silama pokušavaju da se izvuku – odavanjem imena drugih učesnika ili bilo čime za šta smatraju da im može pomoći. Ne treba da čudi ni ako tada lažu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.