U trendu

FBI otkrio: Ovo su tri najopasnija horoskopska znaka

Čak ni neki poznavaoci horoskopa ne bi mogli sa sigurnošću da pretpostave koji je to znak najviše sklon kriminalu, tako da je prikaz analize predstavlja znakove od najbenignijeg ka najokorelijem znaku.

3. Strelac

Strelci se dobro kotiraju na lestvici uhvaćenih kriminalaca – treći su najbrojniji zločinci. Najčešće se bave raznim prevarama, a učestvuju i u pljačkama i vrlo su vešti lopovi. Zanimljiv je podatak i da strelci vrlo retko povrede svoje žrtve, što je pokazatelj da u kriminalu učestvuju isključivo radi finansijske koristi, ili čak i nužde.

2. Škorpija

Uprkos tome što su na lošem glasu zbog svog temperamenta, Škorpije su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, pogleda li se presek serijskih ubica i psihopata – njih je najviše među Škorpijama. Oni u kriminalne radnje ulaze bez milosti, što ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povređena sujeta, piše Nportal.

1. Rak

Prema statistici FBI, najviše kriminalaca je rođeno upravo u ovom znaku. Skloni su nasilnim delima u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je reč o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama. Budući da teško kontrolišu temperament, Rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, deluju izgubljeno, mada i dalje smatraju da su njihove žrtve to „zaslužile“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар