U trendu

Hiperaktivna deca rađaju se u ova 3 znaka, sa njima nikada nećete imati mira

Da li ste znali da nam zvezde mogu dati i nagoveštaj o tome koliko energije može imati naše dete? Evo tri horoskopska znaka u kojima se rađaju deca puna energije.

Ovan

Ovan je prvi znak u zodijačkom kalendaru, i to s razlogom. Djeca rođena pod ovim vatrenim znakom obično su ispunjena energijom i entuzijazmom. Ona su uvijek u pokretu, željna upustiti se u nove avanture i izazove. Pripazite jer s ovim malim snagatorima nikada nećete imati dosadan dan, piše Index.

Blizanci

Deca rođena pod znakom Blizanca su znatiželjna, komunikativna i iznimno energična. Njihova prirodna znatiželja i želja za istraživanjem sveta oko sebe često ih pokreće na sudelovanje u raznim aktivnostima. Kako su uvek u potrazi za novim informacijama i saznanjima, Blizanci su poznati po svojoj nepresušnoj energiji.

Strelac

Strelčevi su poznati po svom optimizmu i entuzijazmu, a to se posebno odnosi na decu rođenu u ovom znaku. Ova mala energična bića su uvek u potrazi za zabavom, avanturom i učenjem kroz igru. Strelčev entuzijazam je zarazan pa se pripremite za puno igre i smeha.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar