U trendu

Hladni i sebični: Ljude rođene u ovim znakovima tuđa patnja uopšte ne dotiče

Neki su ljudi ljubazni prema drugima i uvek se brinu o njihovim osećanjima. S druge strane, postoje osobe koje po prirodi možda nisu zlobne, ali isto tako nisu ni naročito obzirne i ne poštuju tuđe osećanja. Često su previše zaokupljene nekim svojim stvarima da bi mislile na druge, a astrolozi smatraju da su takve osobe najčešće rođene u ovim znakovima.

Jarac

Jarci nisu po prirodi zločesti, ali su izuzetno ambiciozni i usredsređeni na uspeh. Često se toliko udube u posao da im ne pada na pamet da se bave ljudima oko sebe. Obično ni ne primete kad je neko oko njih zabrinut ili tužan, zbog čega ostavljaju utisak sebičnosti i hladnoće.

Vodolija

I Vodolije mogu da deluju hladno i distancirano. Oni svakoj situaciji i poteškoći pristupaju na jedinstven način. Imaju puno toga na umu i stalno razmišljaju o sopstvenim problemima koje treba da reše pa ne žele da brinu i za tuđe. Mogu čak da budu i nepristojni ako im neko dosađuje.

Blizanci

Blizanci su nagli i nestrpljivi. Ne razmišljaju o tome kako njihove reči mogu da zvuče i uvek izbrbljaju sve što im padne na pamet. Nedostaje im samokontrole pa ono što kažu može delovati okrutno. Nemaju vremena da sede i teše  nekoga ko se oseća anksiozno ili je pod stresom jer im se previše toga događa u životu.

Lav

Lavovi znaju da budu neprijatni jer nemaju strpljenja da brinu se za tuđe nevolje. Iako nisu hladne osobe, toliko su zaokupljeni sobom da mogu potpuno zaboraviti biti ljubazni prema onima koji proživljavaju krizu. Lav bi se trebalo da se koncentriše na tuđe potrebe, a ne samo na svoje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)