U trendu

Horoskop baziran na drevnim simbolima predviđa magično leto za 3 znaka, napuniće novčanike!

Dok se približavamo letu, mnogi se okreću drevnim mudrostima i horoskopima kako bi saznali šta im budućnost donosi.

Astečki horoskop, baziran na starim astečkim verovanjima i simbolima, otkriva da će tri znaka imati posebno povoljan period u narednim mesecima. Za njih, leto će biti vreme finansijskog prosperiteta i prilika koje ne bi trebalo da propuste, prenosi najžena.rs.

Zmija (Coatl) 5. mart – 22. mart

Osobe rođene pod znakom Zmije mogu očekivati izuzetno povoljan period na finansijskom planu. Astečki horoskop predviđa da će Zmije imati priliku da unaprede svoje karijere i pronađu nove izvore prihoda. Njihova intuicija i sposobnost prilagođavanja biće ključni faktori za uspeh. Savet za Zmije je da budu otvorene za nove poslovne ponude i da se ne plaše da preuzmu rizik – sreća će biti na njihovoj strani.

Orao (Cuauhtli) 24. avgust – 11. septembar

Orao, simbol snage i moći, ovog leta će napokon poleteti visoko. Astečki horoskop nagoveštava da će osobe rođene u ovom znaku doživeti značajne finansijske uspehe. Investicije koje su napravili u prošlosti konačno će početi da donose plodove, a nove poslovne prilike će se pojavljivati na svakom koraku. Preporuka za Orlove je da pažljivo biraju u koje projekte će ulagati svoju energiju i resurse, jer ih mudre odluke mogu dovesti do izuzetnih rezultata.

Jaguar (Ocelotl) 13. decembar – 30. decembar

Za Jaguare, leto donosi magičan preokret u finansijama. Ovaj moćni znak, poznat po svojoj hrabrosti i odlučnosti, doživeće period finansijskog rasta i stabilnosti. Novi izvori prihoda, unapređenja i neočekivane prilike učiniće da im novčanik bude puniji nego ikad. Jaguari bi trebalo da iskoriste svoju prirodnu harizmu i komunikacione veštine kako bi privukli prave partnere i investitore. Njihova strast prema poslu i spremnost da se bore za ono što žele biće ključ uspeha.

Leto pred nama obećava mnoštvo prilika za sve, ali za Zmiju, Orla i Jaguara, ono će biti posebno blistavo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.