najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Horoskop: Devica

Devica (Virgo) je šesti znak Zodijaka, čiji je simbol devica. Za sve ljude kojima rođendan pada između 23. avgusta i 22. septembra kaže se da su rođeni u Sunčevom znaku Device. Devica je zemljani znak i njom vlada planeta Merkur, koja je dobila ime po antičkom rimskom bogu.

Astrolozi veruju da su ljudi rođeni u ovom znaku veoma praktični i da ne gube vreme uzalud. Njihova jača strana je komunikacija; izrazito su dobri govornici, ali preferiraju da svoje reči praktično iskoriste. Devicu ćete prepoznati po tome što stalno voli nešto da objašnjava, da savetuje i sugeriše, a često drži i govorancije i pridike. Ovo poslednje je posebno nezgodno, zato što su Device poznate i kao veliki kritičari, pre svega samih sebe, a onda i drugih ljudi. Device ne podnose da učestvuju u glupim razgovorima ili, još gore, u razgovorima koji ne vode ničemu.

Astrolozi smatraju da su Device preokupirane brigom o zdravlju i higijeni. Osobe rođene u ovom znaku vode računa o svom izgledu, ali i o izgledu svoje okoline. Device su obično veoma detaljne, precizne, analitične i vredne osobe. One lako izlaze na kraj s kompleksnim zadacima, jer su veoma fleksibilne i dobro organizovane. Smatra se da je Devicama važnije da urade svoj posao dobro nego da dobiju pohvalu za to. Kao rezultat toga, Device se smatraju skromnim, a ponekad čak i stidljivim osobama.

4 komentara
 1. Irina Terzić

  Slažem se sa većinom ovih stvari i u suštini ja jesam takva, tipična devica, moglo bi se reći… Naše odlike svakako jesu da dobro uradimo svoj posao, skromnost, a i samokritičnost.

 2. Dragana B

  Što se mene tiče, sve je pogođeno, ja sam takva ličnost i ovo je super. Živele Device!

 3. Mira Kaluđerski

  Nemam komentar, sem da kažem da ste sve pogodili što se tiče lično mene. Pozdrav!

 4. Jovana Janković

  Ovo je stvarno super.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike