Horoskop otkriva koja je vaša duhovna životinja

Spiritualna životinja je spontani deo svakog čoveka s njom se rađamo i umiremo i ona nas nikada ne napušta.

Svrha duhovne životinje za svaki znak je da nas podseti na ono što je unutra, na onaj deo nas koji nikada nije težio da bude išta drugo osim slobodan. Dok vaš zodijački znak simbolizuje smisao vaše svrhe u ovom životu, vaša duhovna životinja odražava vaš prirodni način kako da to ispoljite.

Ovnova unutarnja životinja je vuk

Uz njega otkriva svoju unutrašnju moć. Vukovi predstavljaju rast, poverenje, instinkt, intuiciju i prilagodljivost. Vuk uči kako da se izbegnu nepotrebni sukobi. Ti žestoki grabljivci veruju svojim instinktima i ne plaše se da preduzmu akcije. Vuk podseća i ponovo povezuje Ovnove s divljim delom sebe i podseća ih da su zaduženi sami za svoj život.

Bikova unutrašnja životinja je svinja

Bikovi uz svinju uče kako da uživaju u obilju. Svinje su simboli bogatstva, sreće, odlučnosti, prosperiteta i brzog kretanja. Grčka boginja Demetra držala je svetu svinju koja je postala simbol plodnosti. Svinje su inteligentne i prijateljski nastrojene. One znaju kako da sebi ugode jer kada su slobodne istražuju i uživaju.

Blizancima je unutrašnja životinja lastavica

Blizanci uz svoju duhovnu životinju uče kako da gledaju život iz druge perspektive i kako da promene smer. Lastavice imaju impresivne akrobatske sposobnosti koje pokazuju u letu kada love insekte. One simbolizuju brzinu, rešavanje problema, sreću, samospoznaju i vezu. Samo gledanje u lastavice blizancima će doneti nove uvide, razigranost i radost.

Rakova unutrašnja životinja je losos

On uči rakove kako da pronađu svoj pravi dom i kome zaista pripadaju. Plivanje lososa uzvodno tokom mrešćenja simbol je duhovne evolucije. Losos uči kako da Rak bude snažan, ne odustaje i ne ide uvek uz struju. Uči da je važno znati svoje korene, ali i da je potrebno otpustiti prošlost, odrasti i krenuti dalje.

Lavova je unutrašnja životinja ptica vodomar

On ih uči kako da veruju sebi i slede svoje srce. Vodomar zna kada da deluje, kada da poleti direktno u neku aktivnost ili da samo voli. Vodomar je povezan s toplinom, suncem, odanošću i ljubavi.

Devicama je unutrašnja životinja gavran

Oni su izuzetno pametni. Kao i device, analitični su i odlučni. Balansiraju svoju promišljenu i nežnu stranu, a s njihovom odanošću se može uporediti samo ona pseća. Gavrani uživaju u životu, baš kao što i device koje po uzoru na njih treba da rašire svoja krila i polete.

Vagama je unutrašnja životinja golubica

Ona ih uči kako da nađu ravnotežu između ekstrema. Ona je Afroditina životinja koja simbolizuje mir, lepotu, nadu i ljubav. Njeno pevanje je melodično i podseća Vage da uravnoteže svoje unutrašnje disbalanse.

Škorpijama je unutrašnja životinja krokodil

On uči škorpiju kako da se spoji sa svojom primarnom energijom i oslobodi svoje moći. Krokodili se smatraju čuvarima ukupnog znanja, otkrivaju kako da zaronite dublje u potrazi za istinom čak i kada je ona skrivena. Krokodil uči kako osloboditi potencijale i kako upravljati s ciklusima kreacije i destrukcije.

Strelcima je unutrašnja životinja jelen

On uči strelce o veličini njihove sopstvene naravi. Jelen simbolizuje snagu, energiju, strast, plemenitost i mudrost. Reflektuje optimizam, zahvalnost i dobar osećaj u odnosu na život. Uči strelce kako da nastave svoje putovanje i da je mirno koračanje napred najbolji izbor.

Jarčeva unutrašnja životinja je medved

On ih uči kako da budu vođe u sopstvenom životu. Kada je medved uspravan uliva poštovanje, a jarčeve uči kako da otkriju svoj najpotpuniji i najčvršći deo sebe. Medved nas uči da sledimo svoju viziju, da ostanemo prizemljeni i da budemo sigurni u ono što radimo. Medved nas poziva da se zauzmemo za sebe, ali i za druge kada je to potrebno.

Vodolijina unutrašnja životinja je zebra

Zebra uči Vodolije kako da ostanu verne sebe, a da ipak budu deo grupe. Zebra simbolizuje individualnost, agilnost, brzinu i objektivne uvide. Zebra Vodolijama pomaže da budu kreativne i daje im podsticaj da eksperimentišu i otkrivaju misterije.

Ribama je unutrašnja životinja gušter

Gušter im pomaže da uspore i da iznova stvaraju svoje nove realitete. Ova životinja provodi puno vremena u samoći i podučava nas o blagoslovu introspekcije. Gušter ribama pomaže da otpuste prošlost, slušaju svoju intuiciju i obraćaju pažnju na svoje snove.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.