Horoskopski znaci kao navijači: Lavovi kao na bojnom polju, Bikovi su drugi treneri

Foto: Cernunnos/Pixabay.com

Ovan

Tipičan Ovan je vatreni navijač, koji u svakom potezu vidi šansu za gol. Do kraja utakmice izgubi sve živce, a lako postoji mogućnost da izgubi glas od preteranog navijanja. Ovnu je uglavnom sudija kriv za sve.

Bik

Bikovi sebe smatraju sveznalicama, pa i ponekad drugim trenerima. Kada gledaju utakmicu, ne mogu da se suzdrže od davanja saveta na sav glas. One koji se ne razumeju u sport dobrodušno obaveštavaju o svim pravilima igre. Uvek smatraju kako su oni u pravu.

Blizanci

Blizanci su tipični navijači- nervoza, pivo i grickalice i utakmica može da počne. Svih 90 minuta oni su u euforiji i po načinu navijanja, vidi se da bi trčali zajedno sa igračima. U stanju su da pobedu proslavljaju do zore, isto tako poraz teško podnose pa tuguju satima.

Rak

Pripadnici ovog znaka početak utakmice provode mirno. Ipak, u određenom momentu njihova samokontrola popušta, pa će u jednom trenutku i galamiti. Uvek će pronaći nekog igrača koga će hvaliti, kao i onog na koga će svaliti krivicu, ako taj igrač nije igrao po njihovim merilima.

Lav

Lav navijač početak utakmice smatra početkom rata. Na suprotnoj strani terena nalaze se suparnici koje treba poraziti, a ako isti i dožive, pada im moral. U njima najviše proradi patriotizam, a loš rezultat objašnjava greškom sudija koji su se okrenuli protiv njegovog tima.

Devica

Oni u gledanje utakmice ulaze smireno, isto kao i Rakovi, većinom s negativnim mislima. Ubeđni su kako su veće šanse za poraz nego za pobedu. Ako se njihove prognoze ostvare, niko nije nesrećniji od njih i u stanju su danima da osećaju tugu i nemoć.

Vaga

Vage pre utakmice proveravaju sastav druge ekipe, pa razmišljaju o rezultatu. Pravedni su i realni i ne osuđuju sudije, kao neki znakovi. S jedne strane mogu da se unesu u navijanje, a ima i onih Vaga koje sport ni malo ne zanima.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka nisu imuni na masovnu euforiju i većinu utakmice provedu urlajući. Ukoliko njegova ekipa doživi poraz, to doživljavaju previše lično i emotivno. U njihovom džepu ćete naći popunjen listić iz kladionice, pa nije ni čudo što toliko euforično navijaju.

Strelac

Strelčevi su verni navijači koji će pratiti svoj tim gde god mogu. Dobro poznaju igrače, uvereni su u svoju procenu ko je dobar, a ko ne i sposobni su 20 minuta da raspravljaju sa onima sa kojima gledaju, o svakom detalju meča.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su kao Bikovi, nema šta ne znaju o sportu i ekipi za koju navijaju. Najveće uživanje im je da objašnjavaju nekome ko zna manje od njih. Poraze ne doživljavaju teško ali u stanju su da se do besvesti raspravljaju sa navijačima suprotnog tabora.

Vodolija

Vodolije u utakmicu ulaze kao pesimisti, kako bi se što manje razočarali. Utakmicu gledaju iz prikrajka, jako su nervozni mada to neće da priznaju, a tek ako njihov tim pobedi, potpuno se opuštaju. Sudije su im najveći krivci, a umeju i da vređaju loše igrače.

Ribe

Ribe su vatreni navijači, ali to baš i ne pokazuju svojoj okolini. Prigovaraće na apsolutno sve na terenu- od igrača, do sudije, trenera pa do komentatora, ali to je samo njihova okupacija i odbrambeni mehanizam, kojim sebi smanjuju stres od krajnjeg rezultata.

Ostavite komentar