U trendu

Horoskopski znaci koji dobijaju sve što požele, uvek na tacni i bez napora: Da li ste među njima?

Ovo  su osobe koje dobijaju sve što požele na tacni, bez truda. Verovatno ste čuli da nekoga nazivaju „Božijim favoritom“, ali evo kako to izgleda kad ste favorit horoskopa.

Prvi na listi su Blizanci. Oni su glavni favoriti univerzuma, bar prema horoskopu. Život im pruža mnogo mogućnosti i štiti ih od nevolja. Blizanci su uvek u potrazi za sobom i duševnim mirom, ali to ih ne sprečava da isprobavaju nove stvari i često rizikuju.

Karakteristike Blizanaca uključuju avanturizam, tvrdoglavost i neusaglašenost. Često se ispostavi da su intelektualci i složene ličnosti.

Sledeća na listi su Device. One imaju najizraženije liderske osobine među horoskopskim znacima elementa Zemlje. Device su praktične, sposobne da se brinu o sutrašnjem danu i imaju racionalan pristup. Fleksibilne su i pažljive prema ljudima. Device istražuju svet oko sebe i planiraju svoj uspeh postepeno.

Treći na listi su Strelčevi. Oni su predstavnici elementa Vatre, optimistični i obdareni jakom željom za životom. Strelčevi su energični, aktivni, radoznali i vole putovanja. Vole da budu viđeni i da rizikuju. Njih karakteriše nemirom i željom za promenom, zbog odsustva straha od nepoznatog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.