U trendu

Idealni poslovi za svaki znak horoskopa: Gluma za Lavove, finansije za Bikove…

Čini se čudno da neki pojedinci jedan posao obavljaju sjajno, dok se u drugom uopšte ne mogu snaći. Horoskop nudi obrazloženje za to.

Svi imaju određene karakteristike koje im omogućavaju da neke poslove obavljaju sjajno, ali druge baš i ne. Zato je važno znati ključne osobine horoskopskih znakova kao i listu najboljih poslova za svaki znak.

Ovan

Ovnovi su ambiciozni, dinamični i samopouzdani. Najbolja zanimanja za njih su menadžeri, sportski treneri, istraživači, preduzetnici i vojni dužnosnici.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, praktični i ustrajni. Najbolja zanimanja za njih su finansijski savetnici, kuvari, umetnici, arhitekte i dizajneri.

Blizanci

Blizanci su inteligentni, kreativni i komunikativni. Najbolja zanimanja za njih su novinari, pisci, komunikacijski stručnjaci, učitelji i prodajni predstavnici.

Rak

Rakovi su osetljivi, intuitivni i brižni. Najbolja zanimanja za njih su medicinske sestre, psiholozi i savetnici za dojenje.

Lav

Lavovi su samouvereni, hrabri i kreativni. Najbolja zanimanja za njih su glumci, voditelji, umetnici, dizajneri i advokati.

Devica

Device su praktične, analitične i marljive. Najbolja zanimanja za njih su računovođe, knjigovođe, arhitekte, kritičari i istraživači.

Vaga

Vage su šarmantne, kreativne i pravedne. Najbolja zanimanja za njih su sudije, advokati, arhitekte, dizajneri i savetnici za lepotu, piše Index.hr.

Škorpija

Škorpije su strastvene, uporne i tajanstvene. Najbolja zanimanja za njih su forenzičari, psiholozi, detektivi, hirurzi i istraživači.

Strelac

Strelci su avanturistički nastrojeni, optimistični i nezavisni. Najbolja zanimanja za njih su turistički vodiči, novinari, istraživači, filozofi i univerzitetski profesori.

Jarac

Jarci su ambiciozni, odgovorni i praktični. Najbolja zanimanja za njih su menadžeri, finansijski savetnici, računovođe, programeri i inženjeri.

Vodolija

Vodolije su inovativne, nekonvencionalne i intelektualno znatiželjne. Najbolja zanimanja za njih su programeri, inženjeri, arhitekte, umetnici i humanitarni aktivisti.

Ribe

Ribe su saosećajne, kreativne i intenzivne. Najbolja zanimanja za njih su umetnici, muzičari, medicinske sestre, psiholozi i savetnici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar