U trendu

Ili ste sa njom 100%, ili nikako: Žene rođene u ovom znaku dobijaju sve što požele!

Žena Lav je izuzetno strastvena. Ona ide za onim što želi. U svakoj vezi daje sve od sebe. Nastoji da bude uspešna u svemu što radi, i najčešće u tome uspeva.

Lavice su izuzetno vešte u flertovanju i tačno znaju kako da imponuju muškarcu. Žena Lav uvek gura napred. Ako ugledate slatkog momka preko šanka i pitate se da li da mu priđete, verovatno niste Lav. Žena Lav se ne pita da li da sledi svoju intuiciju, ona kreće odmah za njim. Jedini način na koji Lav razmišlja je agresivan. Nema „ako i ali“.

Žene rođene u znaku Lava potpuno opravdavaju svoj znak. Za njih reč “ne” nije opcija i one, ako je potrebno, razrađuju taktiku i po nekoliko meseci kako bi osvojile muškarca.

Iako se žene Lavice često doživljavaju kao napadne i agresivne, one jednostavno znaju što žele, a zbog otvorenosti i transparentnosti svima su jasne njihove namere.

Žena Lav ne samo da je neustrašiva, već kada jednom krene da uradi nešto, potrebno joj je da svet zna za to. Ne postoji takva stvar kao što je skrivanje namera žene Lava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar