U trendu

Indijski horoskop važi za nepogrešiv: Astrolozi tvrde da će ova 3 znaka plivati u parama do kraja godine

Kao i u zapadnoj astrologiji, u indijskom horoskopu postoji 12 znakova, ali razlika je u načinu merenja vremena.

Prema tumačenju 3 znaka mogu da očekuju veliku sreću, novac i napredak.

VRISHA (Bik) 21. april – 21. maj

Nalazite se pod veoma povoljnim uticajima i astrolozi preporučuju da maksimalno iskoristite ovu priliku. Mudro ste koristili sve puteve koji su se pred vama otvarali, pa ćete krajem godine ubrati plodove svog vrednog rada i zalaganja. Narednih meseci imaćete priliku da zaradite veliki novac, ali pod uslovom da preuzmete inicijativu i da ne čekate signal ili odobrenje od bilo koga. Tajna uspeha je u vašim rukama, zato nemate razloga da se plašite rizika jer će vam se na kraju sve to isplatiti.

MITHUNA (Blizanci) 22. maj – 21. jun

Period do kraja godine za vas će biti jedan od najuspešnijih u životu. Sve probleme ćete lako rešavati i odolevati izazovima zahvaljujući svom brzom i okretnom umu. Pred vama je period promene posla i prihvatite ga sa velikim entuzijazmom jer će vam doneti novčanu satisfakciju. Povedite računa o svom zdravlju, posebno u jesenjem periodu, jer su vam pluća osetljiva pa se čuvajte prehlada koje mogu da se zakomplikuju. I na polju ljubavi vas čekaju lepi trenuci i pravo je vreme da ozvaničite svoju vezu, a venčanje zakažite za period druge polovine oktobra.

SIMHA (Lav) 23. jul – 21. avgust

Vama je uspeh zapisan u zvezdama i na vama je samo da taj put pratite. Prethodnih meseci imali ste više prilika da zaradite novac, a do kraja godine te šanse vam se udvostručuju. Nemojte da se šepurite i uživate na lovorikama, još nije vreme za opuštanje. Sad je vreme za akciju i realizaciju svih onih planova koje odavno imate. Savet je da ne žurite sa donošenjem odluka već da dobro razmislite o svakom koraku jer vas brzopletost može zaustaviti na putu uspeha i napretka. Budite mudri i nemate razloga za bilo kakvu brigu, piše Luftika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar