Iritira – ovaj horoskopski znak uvek PAMETUJE

Lepo je kad neko uz piće podeli neku mudrost, ali pravo je mučenje sedeti sa Strelcem koji će celo veče pametovati dok vi samo želite da se zabavljate.

Oni nemaju pojma koliko iritiraju druge dok se trude da budu najpametnija osoba u prostoriji, što je više-manje sve vreme, piše Danny Larkin u svojoj astro kolumni za Broadly, a prenose mediji u regionu.

Kad Strelac postane entuzijastičan oko nečega, neće prestati da priča o tome, čak i ako mu pristojno signalizujete da je sad već dosta. Strelčevi su uvereni da mogu da vam preokrenu život, samo kad biste im posvetili pažnju i poslušali njihove savete. Nisu svesni koliko se svima obraćaju s visine. Čak i ako ste vi pročitali knjigu o kojoj vam pričaju, to ih neće zaustaviti u monologu o njoj. Neće vas ni pitati da li ste je možda već čitali.

Strelac je optimističan u lošim i teškim trenucima, a prijatelje izluđuju svojim traženjem pozitive u svemu. Svaki neprijatni događaj za njih je lekcija, a priče o tome da sami privlačimo nesreću njihovim prijateljima se čine kao okrivljavanje žrtve. Nemojte se začuditi ako vam Strelac kaže da ste sami krivi jer vas neko maltretira i da bi trebalo da se okrenete pozitivnom razmišljanju.

2 komentara
  1. Tijana Vasiljević

    Jajah.. Glupost do koske. Autor/ka koja postavlja inicijale umesto imena i prezimena je više nego neozbiljno. Čini se da ator/ka ovog nazovi teksta ima očiglednu traumu od nekoga u znaku Strelca. Subjekti ni stav i generalizacija bilo kog od astrološki znakova označava ne samo nepoznavanje astrilogije već i drugih planetarni aspekata kao i samu ličnost o kojoj je reč. Druže ili drugarice iza tih inicijalna, poradi na svom evu i posebno na dodatnom proučavanju ne samo astrilogije već i ljudima. Počni od sebe. Srećno!

    1. Dragan Georgijević

      Vala baš. Nalupeta se ovaj astrolog za medalju. Zar priučene baba Vange nisu zabranjene Zakonom ? Neki Strelac joj prosvirao mozak pa sad baca hejt na sve njih. Kompleksi su čudo.

Napišite komentar