U trendu

Iritira – ovaj horoskopski znak uvek PAMETUJE

Lepo je kad neko uz piće podeli neku mudrost, ali pravo je mučenje sedeti sa Strelcem koji će celo veče pametovati dok vi samo želite da se zabavljate.

Oni nemaju pojma koliko iritiraju druge dok se trude da budu najpametnija osoba u prostoriji, što je više-manje sve vreme, piše Danny Larkin u svojoj astro kolumni za Broadly, a prenose mediji u regionu.

Kad Strelac postane entuzijastičan oko nečega, neće prestati da priča o tome, čak i ako mu pristojno signalizujete da je sad već dosta. Strelčevi su uvereni da mogu da vam preokrenu život, samo kad biste im posvetili pažnju i poslušali njihove savete. Nisu svesni koliko se svima obraćaju s visine. Čak i ako ste vi pročitali knjigu o kojoj vam pričaju, to ih neće zaustaviti u monologu o njoj. Neće vas ni pitati da li ste je možda već čitali.

Strelac je optimističan u lošim i teškim trenucima, a prijatelje izluđuju svojim traženjem pozitive u svemu. Svaki neprijatni događaj za njih je lekcija, a priče o tome da sami privlačimo nesreću njihovim prijateljima se čine kao okrivljavanje žrtve. Nemojte se začuditi ako vam Strelac kaže da ste sami krivi jer vas neko maltretira i da bi trebalo da se okrenete pozitivnom razmišljanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)