Ispratite ovih 5 datuma u septembru, sigurno će vas iznenaditi: Moguće su velike promene, kažu astrolozi

Retrogradni period Merkura, koji će trajati od 23. avgusta do 15. septembra, doneće „komunikacionu krizu“ za većinu horoskopskih znakova.

Očekuje se da će se suočiti sa poteškoćama u komunikaciji i odnosima s drugima, a mogu se javiti i nesporazumi usled kasno primljenih i netačno protumačenih poruka.

Ipak, retrogradni Merkur neće biti jedini nebeski događaj u bliskoj budućnosti. Ovde su još neki ključni datumi koje treba imati na umu tokom retrogradnog Merkura u znaku Device tokom 2023. godine.

1. septembar – Mesec ulazi u Ovna

Ukoliko ste osetili pad energije dolaskom retrogradnog Merkura, početak septembra može donekle promeniti tu dinamiku. Mesec ulazi u znak Ovna, donoseći talas energije koji će se preliti na sve znakove Zodijaka, naročito na Ovnove i osobe sa Mesecom u znaku Ovna. Ovaj period može biti povoljan za fokusiranje na oblasti koje ste zapostavili ili niste bili dovoljno motivisani da se bavite njima.

3. septembar – Mesec ulazi u Bika

Tranzit Meseca u znak Bika ovaj put donosi neuobičajene emocije, izraženu tvrdoglavost i odlučnost. Takođe, postoji mogućnost da se suočite sa trenucima kada ćete teško prepoznati sebe. U ovim trenucima, savetuje se da budete „uzemljeni“, pažljivo razmislite o svojim sledećim koracima i vodite se svojom intuicijom.

7. septembar – Mesec u Blizancima u kvadratu s Neptunom u Ribama

Nakon što Mesec uđe u znak Blizanaca 5. septembra, mogli biste se osećati preplavljeni previše informacija i emocija. Ovaj period može uzrokovati raspršenost fokusa i osećaj iscrpljenosti. Savetuje se da si priuštite odmor i razmislite o narednim koracima. Preuzimanje previše odjednom može dovesti do iscrpljenosti, stoga budite iskreni prema sebi.

9. septembar – Mesec u Raku u sekstilu s Uranom u Biku

Kada Mesec uđe u znak Raka, biće važno osvetliti određene aspekte svog života, ali ne na površan način. Razmislite o osnovama vaših odnosa i komunikacije s drugima. Promene, iako iznenadne, mogu biti korisne, pa budite otvoreni za njih.

13. septembar – Mesec ulazi u Devicu

Ovo je momenat da se posvetite organizaciji života, pravljenju rasporeda i listama zadataka. Devica donosi povoljan period za ovakve aktivnosti, iako neće dugo trajati. Iskoristite ovu energiju da se koncentrišete i izvučete maksimum iz nje.

(Espreso/24sedam)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.