U trendu

Isprobajte ove trikove štednje prema vašem horoskopskom znaku: Novac će rasti neprekidno!

Evo koje su mere štednje prema zvezdama najbolje za svaki horoskopski znak!

Ovnovi

Umesto da odmah skačete na kupovinu, dajte sebi 30 dana razmišljanja. To će vam pomoći da razlikujete stvarne potrebe od trenutnih želja.

Bikovi

Probajte jedan dan u nedelji bez trošenja novca. Planirajte unapred, pripremite obroke kod kuće i osetite radost onoga što već imate.

Blizanci

Otvorite poseban štedni račun i jasno odvojite novac za štednju od onoga za trošenje. To će vam pomoći da bolje upravljate svojim finansijama.

Rakovi

Naručivanje namirnica putem interneta može vam pomoći da kontrolisete svoje troškove i izbegnete impulsivne kupovine u prodavnici.

Lavovi

Postavite si mesečni džeparac za male želje. To će vam pomoći da bolje kontrolišete svoje impulse i uštedite za važne stvari.

Device

Iskoristite svoje veštine i naučite kako sami obavljati poslove poput popravake ili izrade stvari. To će vam pomoći da uštedite novac i osećate se samostalno.

Vage

Razmislite o deljenju i razmeni sa prijateljima kako biste kontrolisali svoje troškove. Stvaranje plana odgovornosti za štednju može biti korisno.

Škorpije

Primenite pravilo 50/15/5: potrošite 50% na osnovne potrebe, štedite 15% i ostavite 5% za hitne troškove. Ostatak možete potrošiti kako želite.

Strelci

Planirajte svoje troškove na osnovu svojih putovanja i aktivnosti. Razmislite o alternativnim opcijama kako biste uštedeli novac.

Jarčevi

Razmislite o kupovini polovnih ili vintage stvari kako biste uštedeli novac i smanjili svoju potrošnju.

Vodolije

Uključite male trikove poput isključivanja kućanih aparata kada ih ne koristite kako biste uštedeli energiju i novac.

Ribe

Proučite primere drugih na društvenim mrežama kako biste naučili male trikove štednje i smanjili svoje troškove.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.