U trendu

Ističu se, a pamet im je najjača strana: Ovo su 3 najinteligentnija znaka u horoskopu

Jedan znak je toliko inteligentan, da nema šanse da ga prevarite.

Biti pametan nije samo stvar inteligencije. Jednostavno, neki ljudi znaju kako da najbolje upotrebe sve svoje vrline u vlastitu korist. A to je izgleda zapisano u zvezdama.

Otkrijte da li baš vi spadate među tri najinteligentnija horoskopska znaka:

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju svet oko sebe. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umetnosti, piše Atma.hr.

Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a u ljubavi traže inteligentnog partnera s kojim će moći da brbljaju o svemu i svačemu, jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpion. Gotovo da nema stvari u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru.

Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete, jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.

Strelac

Plahovite i radoznale prirode poput Blizanaca uvek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procene svaku situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima.

Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)