U trendu

Ja, ja i samo ja: Ubedljivo najsebičniji ljudi rađaju se u ovim znacima horoskopa, sve grabe za sebe

Tek kada vas iskoriste, uvidećete njihovu pravu prirodu

Nekim ljudima je u prirodi da su razmaženi, sebični i da u vezama izvlače korist od partnera.

Oni su sposobni da nateraju voljenu osobu da učini sve što oni požele.

Uvek se vode parolom: „Zašto da ja to uradim– kad može moj partner za mene?“

Vodolija

Ovom horoskopskom znaku ne leži naporan rad, a kod partnera traži podređene kvalitete u partneru, nekoga ko veruje da je superioran i radi ono što im se kaže, piše Still.

Vodolija je veliki snob, pa i zločest, i ne žali partnera koji ne čini ono što mu se kaže. Natera svog partnera da učini sve i retko mu, gotovo nikad, vrati uslugu.

Blizanci

Poznati su po tome da ne mogu da se odluče, te sve odluke prepuštaju svom partneru. Oni se ne mogu obavezati na akciju , tako da ako se nešto uopšte napravi u domu, to će inicirati neko drugi.

Sebični su romantični partneri koji retko razmatraju tuđe potrebe. Imajući to na umu, ostavljaju drugoj da odluči šta da jede, gde da ide i kako da se obuče.

Devica

Devica voli da se opušta u svom domu uprkos činjenici da i njihov marljivi partner želi isto, ona to nema na umu. Čim završti sve obaveze, ona baci mozak na otavu.

Devica je glasna i voli da naređuje svom partneru. Ako partner ne želi da je posluša, spremna je na prigovaranje.

Rak

Ovaj znak je razmažen, a kad se ceo život vrti oko toga šta drugi mogu da učine za vas, vrlo je lako ući u rutinu šetanja partnera oko sebe.

Upravo zato se i venčavaju: dobiće osobu koja će plaćati račune, čistiti odeću, spremati hranu i živeti život po njihovim zahtevima.

Bik

Bik je u vezi veran svojoj lenjosti, sve kućne poslove prepušta partneru. Da se on pita živeo bi u svom krevetu i samo jeo dok mu partneri čiste i sređuju dom.

Takođe, ne želi da se menja. Bik neće sve to ni primetiti. Sve dok ne mora nešto sam da očisti, sve je dobro u njegovom svetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.