U trendu

Jedan znak horoskopa ove jeseni imaće neverovatno mnogo sreće: Proverite da li ste to možda vi

Tamara Globa je jedan od najistaknutijih ruskih astrologa, rame uz rame sa svojim bivšim suprugom Pavelom Globom.

Ovaj moćan astrološki par godinama, pa i decenijama unazad daje najrazličitije astro prognoze, a neretko je reč o vrlo konkretnim, kratkim predviđanjima poput onih u kome objašnjavaju koji znakovi imaju najviše šanse za finansijsko obilje, uspeh ili sreću u ljubavi u datom mesecu. Tamara je ovog puta navela znak Zodijaka kome su zvezde posebno naklonjene ove jeseni kada je reč o novcu i uspehu na polju karijere.

To je Bik!

Možda ste već primetili prve naznake sreće, ali imajte na umu da je ovo tek početak. Globa ističe da su vam srećne okolnosti na pragu i da će se obrušiti na vas svom silom. Uskoro će uslediti pozitivne okolnosti koje će vas usmeriti ka uspehu, a verovatno ćete se i sami iznenaditi činjenicom koliko vam sve ide od ruke.

Uživaćete u boljim finansijskim prilikama – moguće je da ćete otputovati na egzotični odmor ili priuštiti sebi nešto o čemu dugo maštate.

Ovo će takođe biti dobar trenutak za štednju; nemojte potrošiti sav novac koji se iznenada sliva u vaše ruke. Nešto od ovog novca sačuvajte i za pokretanje novog posla ili ulaganje u dalje obrazovanje, savetuje Globa za „Pg13.ru“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Погледај коментаре (1)