U trendu

Jedna rečenica ostvaruje snove: Otkrivamo tajnu uspeha za svaki horoskopski znak

Došlo je vreme da odbacite sve od čega strepite i da krenete da ostvarujete svoje snove. Kada zaškripi, ponavljajte ove mantre. Ove moćne reči će vam uliti snagu da nastavite kad posustanete i posumnjate u sebe.

Astrolog Natalija Milahova otkriva tajnu uspeha za svaki horoskopski znak. Ovim rečima i mantrama se vodite kako bi ostatak godine bio uspešan, a vi zablistali na svakom polju.

Ovan

“Ove godine ću naučiti da nije moguće kontrolisati baš sve u životu. To će mi omogućiti da se opustim i dostignem nivo spokoja. Radujem se novim izazovima koje ću iskoristiti u svoju korist.”

Bik

“Dozvoliću sebi da se suočim s emocijama koje sam potisnuo. To će mi omogućiti da povratim osećaj mira koji sam izgubio.”

Blizanci

“Spreman sam da napravim korak napred i iskoračim iz zone komfora bez obzira kakav će rezultat biti. Više se ne plašim neuspeha.”

Rak

“Otvoren sam za nove izazove i mogućnosti. Ne plašim se više ničega. Tuđa mišljenja me ne mogu povrediti.”

Lav

“Oslobodiću se negativne energije i trudiću se da vidim samo dobro u ljudima. Moj fokus će biti na postizanju ciljeva koji su važni za život.”

Devica

“Počeću da verujem svojim instinktima, jer su nepogrešivi. Moj unutrašnji osećaj me nikad neće izneveriti. Od sad se oslanjam isključivo na sebe.”

Vaga

“Više se neću držati nekih stvari iz straha od promena. Verujem da će ljudi koji treba da budu u mom životu, tu i ostati, nikoga neću zadržavati protiv njegove volje.”

Škorpija

“Neću tražiti krivicu za svoje neuspehe u drugim ljudima i neću da se opterećujem stvarima iz prošlosti. Njima je tamo i mesto. Spreman sam za nove životne avanture.”

Strelac

“Iskoristiću sve teškoće s kojima se susrećem za lični razvoj i napredak. Više se ne povlačim ni pred jednim problemom.”

Jarac

“Udovoljavaću svim svojim potrebama koje su ostale u drugom planu. Opraštam svima koji su me povredili, dajem svom srcu priliku da diše, a mojim osećanjima prostor.”

Vodolija

“Držaću se dalje od mesta koja u meni izazivaju nelagodu i sećanje na ružne dane. Oslobodiću se napetosti koja me muči i hrabro ću krenuti napred ka svojim ciljevima za koje godinama skupljam hrabrosti. Došlo je moje vreme.”

Ribe

“Došlo je vreme da kreiram budućnost kakvu sam oduvek želeo za sebe. Vreme je da budem ono što jesam bez ustručavanja i strepnje šta će drugi reći”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar