U trendu

Kakav doček Nove godine vole horoskopski znaci?

Ovan

Puni energije, Ovnovi će Novu godinu dočekati u euforiji. Sređeni, doterani, biraće samo pozitivne i zabavne osobe, a u kombinaciji sa njima, novogodišnji provod im je zagarantovan.

Bik

Pre samog dočeka, Bikovi će, kao veliki gurmani, prvo poželeti da veče započnu u nekom restoranu ili kući za slavljeničkom trpezom. Nije bitno gde su, već sa kim su, a to je već sam znak da će Bikovi, uz porodicu i prijatelje, uživati u Novoj godini.

Blizanci

Blizancima takođe nije bitno gde će biti, ali će radije izabrati mesto u kome sve vrvi od gužve i glasne muzike. Neizostavno je da će Blizanci dobar deo večeri provesti uz mobilni telefon, tako da ukoliko želite punu pažnju, dočepajte se mobilnog pre njega i sakrijte ga na nekoliko sati.

Rak

Rakovi su više kućni tipovi, pa se većina osoba ovog znaka odlučuje za toplu, kućnu atmosferu, sa porodicom i prijateljima uz bogatu trpezu. Ako se i desi da se predomisle, biraće restoran sa izabranom muzikom, gde će veselo dočekati ponoć.

Lav

Lavovi su poznati po tome da uživaju da budu viđeni na javnom mestu, tako da će pre izabrati neki fensi kafić ili klub. Svakako će biti u centru pažnje svojom pojavom i potrudiće se da i društvo okolo primi njihovu pozitivnu energiju.

Devica

Device su više za mirniji doček. Kućna atmosfera, nekoliko odabranih prijatelja, bogata trpeza  i poneki film i Device su zadovoljne. Ima i onih koji ugađaju svom partneru pa će im dozvoliti da izađu negde. Device vole da igraju tako da će birati mesta gde će moći da prezentuju svoj smisao za ples.

Vaga

I da planiraju da dočekaju Novu godinu sami ili u nekoj kućnoj varijanti, Vagama se uvek dešavaju neverovatne ponude, i to u minut do dvanaest. Vole veseli ambijent i da su okruženi pozitivnim osobama. Nije im problem ni da su u društvu ljudi koje su tek upoznali jer umeju da se snađu i dopadnu ljudima zahvaljujući svojoj neposrednosti i spoljašnjem izgledu.

Škorpija

Škorpije čak i proslave Nove godine koriste za zavođenje. Poluglasna muzika, prigušeno svetlo, čarobna atmosfera i prekoputa njih osoba koja im se dopada, Škorpijama ne treba više od toga.

Strelac

Strelčevi su jako prilagodljivi, tako da će im biti zabavno svuda, kuda god da krenu. Pozitivni po prirodi, dešavaće im se da malo preteraju u alkoholu, ali nemojte im zameriti, nisu skloni ispadima već zabavi i veselju.

Jarac

Kod Jarca sve mora da bude na svom mestu. Kao praktični, uvek igraju na sigurno. Za doček će izabrati neki restoran ili klub, a neće im biti problem ni da ostanu u kući uz odabrano društvo.

Vodolija

Vodolije uvek biraju izlazak sa prijateljima. Mogu da sede kod kuće pod uslovom da se sedeljka pretvori u žurku. Često se odlučuju i da posete neko novo mesto, najvažnije je da se ne dosađuju.

Ribe

Ribe se lako prilagođavaju situaciji. Žele svima da ugode pa će čekati da neko iz društva prvi predloži kuda za doček, a one će se baviti realizacijom. Najbitnije im je samo da sve vrvi od dobre muzike, jer vole da se provesele.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar