U trendu

Kakvi su horoskopski znaci kad plešu?

Ovan

Pripadnici ovog znaka vrlo su energični, pa su takvi i kao plesni partneri. Kako bi bili u centru pažnje, u stanju su da izmisle plesne pokrete koje do sada niko nije video. Najviše im odgovara brži ritam, a najgore im idu sporije stvari jer ne znaju šta će sa rukama.

Bik

Kod Bikova nema sredine, ili znaju odlično da plešu ili nemaju blage veze. Oni koji znaju, često koriste ples kao deo zavođenja – senzualnost, zavodiljivi pokreti, mrdanje kukovima i druga strana je već pala pod njihov uticaj. Smetaju im ljudi koji se glupiraju na plesnom podijumu pa umeju i da ih „slučajno“ zakače laktom.

Blizanci

Oni se nalaze svuda, jako su veseli, pevaju, skaču, a često ih možete zateći i na kafanskom stolu. Vole pesmu, muziku i ples. Pravi su zabavljači i sve druge će naterati na igru, pa su omiljeni gosti na svim svečanostima.

Rak

Pripadnici ovog znaka su rođeni sa talentom za ritam. Umeju da se unesu u muziku i da nestanu u svom svetu. Za plesne večeri izgledaju elegantno, jer jednostavno znaju da uživaju. Imaju sopstvene pokrete koje do besvesti ponavljaju.

Lav

Pripadnici ovog znaka obožavaju pažnju koju im donosi ples. Oni su energični i poznaju plesne pokrete, ali im često nedostaje suptilnost. Osim toga, obavezno primete sve koji ih gledaju i dive im se.

Devica

U pokretima Device nema posebne kreativnosti, ali opet plešu dobro. Bolje im ide samostalan ples nego onaj udvoje, umeju da krive partnera da je pogrešio ritam. Device su u stanju da plešu satima, a najviše bi volele da savladaju komplikovane korake, kako bi zadivile druge.

Vaga

Vage vole ples, ali ne ide svima tako dobro, pa veći broj njih ne može da savlada to umeće jer prosto ne čuje ritam. S druge strane, oni koji su se od malih nogu bavili plesom majstori su u njemu.

Škorpija

Škorpije su odlični plesni partneri koji obožavaju da vode druge. Njima je, kao i Bikovima, ples stil zavođenja. Ako se desi da daju sebi slobodu da popiju to veče, njihov ples postaje sve slobodniji, a kretanja sve provokativnija.

Strelac

Foto: Unsplash/Pixabay.com
Foto: Unsplash/Pixabay.com

Za sport su idealni, ali za ples baš i nisu. Teško im je da se odluče da li da se priklone pravilima koje ples nalaže ili nekim svojim pokretima. Osobe u ovom znaku koje znaju da plešu, mogu druge da poduče, većinom su to neki okreti za koje drugi još nisu znali.

Jarac

Jarčevi se u plesu opuštaju, pa se s pravom mogu nazvati kraljevima plesnog podijuma. Nijedan pravac im ne pada teško, a najviše im se sviđaju latino ritmovi – njihovi bokovi tada rade kao seks mašina.

Vodolija

Ovaj znak je odličan plesač, ali nastaje problem kada pleše sam. Ne zna često šta će sa rukama, a nogama samo cupka. Sa podijuma se prebace za šank, a kako plešu kasnije, ne dotiče ih.

Ribe

Ribe se fantastično snalaze na podijumu. Isto tako, veliki su zabavljači i u stanju su da sve prisutne nasmeju i dobro zabave. Najviše im odgovara romantična muzika koju plešu sa voljenim partnerom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.