Kakvi su horoskopski znaci kad su pripiti?

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna kada malo više popiju, postaju brutalno iskreni, glasni i veliki zabavljači. Ako nemaju hrabrost, dok su trezni, u pijanom stanju mogu i da zavode osobu koja im se čini jako zanimljiva i privlačna.

Bik

Prvenstveni tihi i neprimetni, Bikovi pod uticajem alkohola postaju sve glasniji i velike galamdžije. Najglasnije se smeju i sve im je zabavno. Kako vole da jedu, na njihovom stolu se pored bogate trpeze često nalazi i boca dobrog vina, tako da se nekima može činiti i da naginju ka alkoholizmu. Oni to nisu, već su veliki hedonisti i uživaju u svemu što obrok donosi.

Blizanci

Blizanci, po prirodi veseli, ništa se drugačije ne ponašaju i kad popiju po koju čašicu više. Čim ih alkohol malo više uhvati, brže pričaju, često se smeju, koncentracija im opada, ali mozak radi i dalje trista na sat, tako da sigurno neće ostati bez teme i sagovornika.

Rak

Rakovi su poznati po tome da nemaju mere u alkoholu. Oni prosto ne znaju da stanu, a još i nagovaraju sve oko sebe da slede njihov primer. Trude se da budu zabavni i kraj večeri im obično teško pada. U trenutku pijanstva sve emocije im se mogu pročitati na licu.

Lav

Lavovi pod uticajem alkohola mogu da se ponašaju jako slobodno, iako bi oni tvrdili da se i dalje nalaze pod kontrolom. Kako ne mogu racionalno da razmišljaju, može im se desiti da rade stvari koje inače ne bi. U stanju su da, kako narodna izreka kaže- „U vinu je istina“, progovore ono što bi inače zadržali za sebe.

Devica

Device se ne opijaju tako lako, baš se mora pogoditi prava prilika da se Device skroz opuste. Kada ih piće uhvati, jako su veseli, nasmejani, vole da pevaju i da igraju. Ponekad se malo više unesu u veselje pa im se poneka laž može izrecitovati sa usana. U stanju su da udave sagovornika svojom pričom.

Vaga

Prijatne Vage pod uticajem alkohola postaju malo više kritične i zajedljive. Srećom, to rade na malo više smešan način pa im ostali to ne uzimaju previše za zlo. Najčešće se sutradan slabo sećaju šta su radili, pa im bude neprijatno kada im se prepriča ono što su govorili pod „gasom“.

Škorpija

Umerenost im nije jača strana. Ili će se opiti do kraja ili neće ni piti. Ako se desi ono prvo, postaju jako duhoviti, u stanju su da se šale sa drugima, a kao i sve ostalo, čak i pijanstvo mogu da koriste kao sredstvo za zavođenje. Ako im samokontrola popusti, mogu da otvore svoje srce.

Strelac

Strelac postaje hiperaktivan i spontan. Uz koju čašicu više postaje zabavan, a sa suprotne strane i brutalno iskren. Savetuje im se da se, ako već popiju, troše kroz ples ili neko drugo kretanje. Jako su glasni i zabavni i nemoguće je da ostanu neprimećeni.

Jarac

Jarčevi su svesni svojih granica, ali neke određene osobe ipak se mogu nagovoriti da popiju više nego što bi trebalo. Tada postaju zabavniji, komičniji i u stanju su da celo društvo animiraju.

Vodolija

Vodolije kada popiju postaju pravi pametnjakovići. U mnogim stvarima preteruju, imaju ideju i savet za sve i svakoga. Osim toga, imaju i svoju šašavu stranu – njihove šale su stvarno uvrnute i umeju da zasmejavaju ljude oko sebe.

Ribe

Ribe uživaju u konsumiranju alkohola, no desi im se ponekad da malo preteraju. Tada nisu u stanju da kontrolišu svoje emocije, malo plaču pa se malo smeju i sve tako ukrug. Neretko im se dešava i da se ne sećaju te večeri i svog ponašanja, tako da bi neko iz njihovog društva mogao malo da pripazi na nestašnu Ribu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.