Kakvi su mališani u horoskopu?

Dete Ovan:

Deca koja su rođena u znaku Ovna i sama imaju mnogo energije da ih je teško obuzdati. Oni su vođe i teško im je da prate druge. Sklona su porocima, pa je potrebno na vreme da im se sugeriše primereno ponašanje, kako bi formirali ispravne navike i stavove još od malih nogu.

Dete Bik:

Deca u znaku Bika su druželjubiva i vole da se igraju sa drugom decu. Ponekad žele da se osame i postaju sebični, pa je u nekim trenucima teško ostalima da dopru do njih.

Veliki su hedonisti i dešava se da preteruju u onome što rade, bilo to da je rad ili nešto privatno. Jako su tvrdoglavi i teško priznaju da su pogrešili. Ipak pobeđuje njihova ljubav prema pravdi.

Dete Blizanac:

Deca Blizanaca su snalažljiva, pozitivna i komunikativna. Jasno i glasno se izražavaju, veoma su zabavni i zato su uvek dobrodošli u svakom društvu, jer se prilagođavaju najrazličitijim ljudima i okolnostima.

Vole da putuju i prija im svaka promena. Ne vole kolotečinu i dosadu.

Sa druge strane, kada su pod pritiskom, postaju razdražljivi i nervozni, lako se zabrinu za sve i svašta, a sve to se loše odražava na njihovo zdravlje.

Dete Rak:

Deca u ovom znaku su stidljiva, povučena i osetljiva. Treba im mnogo vremena da se sprijatelje s drugom decom, a takvi su i kad odrastu. Zatvoreni su i teško puštaju druge da im priđu.

Uporni su pri izvršavanju obaveza ali postoje situacije u kojima su previše oprezni. Plaše se povreda, ali inače ne vole da rizikuju.

Dete Lav:

Deca Lavovi preziru podlost i samim tim nikada neće uraditi nešto nemoralno i pokvareno. Lojalni su prijatelji i sve bi učinili za porodicu i prijatelje.

Glavna njihova mana je preka narav. Ipak, ne inate se dugo i, kad shvate da nisu u pravu, spremni su da se izvine. Velikodušni su čak i prema svojim najvećim neprijateljima.

Dete Devica:

Deca Devica imaju veliku empatiju i obzirnost prema drugim ljudima. Sa druge strane, poznata je njihova ciničnost i skeptičnost. Ponekad su i sami prilično lenji i naviknuti da do svega dolaze lako. Spremni su da pomognu drugima, ali i da majstorski manipulišu onima koji su im podređeni.

Kad se sprijatelje s nekim, onda su veoma dobri i odani prijatelji.

Dete Vaga:

Deca Vage se posvećuju sopstvenom hobiju, školi, zanimanju i svemu što rade sa žarom i entuzijazmom. Posle nekog vremena oni se neočekivano zainteresuju za nešto drugo, potpuno suprotno od onoga čime su dotad bili opsednuti. Tada napuštaju ono što su radili i posvećuju se novoj stvari sa podjednakim žarom i strašću.

Nekada su čili i vedri, a onda iznenada, bez ikakvog razloga, postaju zabrinuti kao da nemaju nijednog prijatelja na svetu. Ljubazni su, blage naravi, vole umetnost i muziku.

Dete Škorpija:

Deca rođena u ovom znaku su nepredvidljivog temperamenta, sarkastičnog jezika, pa bi trebalo što ranije da se uče samokontroli i ljubaznosti.

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com
Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

Imaju živu maštu, jasan i prodoran um. Zrače posebnim magnetizmom, što ih čini veoma privlačnim osobama. Ova deca bila bi odlični hirurzi, ukoliko u njima ne preovlada destruktivna strana Škorpije.

Imaju živu maštu, jasan i prodoran um. Zrače posebnim magnetizmom, što ih čini veoma privlačnim.

Dete Strelac:

Kakva će osoba postati dete Strelca, najviše zavisi od toga koji će deo prirode roditeljskog znaka u njemu preovladati. Može da bude sportski tip, hazarder, veliki hedonista ili savesna i pouzdana osoba.

Ako u njemu prevlada dobra strana Strelca, ovo dete biće nežno i simpatično, a porašće u nekoga ko može da bude stub društva. Uglavnom nastoje da izbegnu svađu. Ponekad se revnosno i hrabro bore za druge koji su povređeni i slabi, pa ih to čini zadivljujućim advokatima.

Dete Jarac:

Ova deca još u detinjstvu imaju nizak nivo životne energije, ali vremenom postaju neverovatno uporna. Obično su stidljivi u prisustvu nepoznatih osoba, ali kada se naviknu na njih, pokazuju svoju dominantnu prirodu i nastoje da sve oko sebe prilagode sopstvenoj volji.

Teško praštaju uvrede. Ako jednom poklone svoje prijateljstvo i poverenje, dosledni su u tome.

Rođeni su lideri i organizatori i ne vole da primaju naređenja od drugih. Ako su u podređenom položaju, pesimistični su i razdražljivi. Nemaju sklonost ka sklapanju braka.

Dete Vodolija:

Deca Vodolije su prilično stidljive i povučene prirode. Na miran i skroman način stiču mnoge prijatelje.

Porodični život im je obično idealan. Uglavnom su privrženi, ljubazni i spremni da prilagode svoje mišljenje voljenoj osobi samo da sačuvaju harmoniju. Imaju snažan mentalni sklop, dubinu uma i izraženu intuiciju. Talentovani su za nauku, književnost i filozofiju.

Kada formiraju loše mišljenje o nekome, teško ga menjaju. Veoma su osetljivi na energetske i mentalne promene u bliskom okruženju, čega obično nisu svesni.

Dete Riba:

Deca Riba su osetljiva na promene raspoloženja u svom okruženju. Radije će trpeti niske udarce nego da se bore za sopstvena prava. Kada počnu sa radom, drugi će biti iznenađeni njihovom organizovanošću i delovaće kao da su zadatak završili sa veoma malo uloženog truda.

Iskrenost je još jedna od vrlina dece Ribe. Oni su obično pouzdani i nikada neće otkriti poverene tajne. Srdačni su i simpatični, i to će im doneti mnogo prijatelja. Vole da jedu, uživaju u luksuzu i skloni su odavanju alkohola.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.