U trendu

Katastrofa zagarantovana! Ovih 5 parova horoskopa bolje da nikad ne ulaze u brak!

Bolje da nikad ne ulaze u brak!

Ovi parovi znakova horoskopa su kao ulje i voda – nikada ne funkcionišu zajedno i svaki pokušaj braka završava se potpunom katastrofom. Evo ko su ti nesrećni parovi!

Ovan i Bik

Ovan i Bik su poput dinamita – njihova kombinacija je eksplozivna, ali ne uvek na dobar način. Ovan, pod vladavinom Marsa, je energičan, spontani avanturista koji voli rizik. Nasuprot tome, Bik, pod vladavinom Venere, žudi za stabilnošću, rutinom i sigurnošću. Ovan vidi Bika kao dosadnog, dok Bik smatra Ovna nepromišljenim i impulsivnim. Njihova veza je stalno na ivici sukoba i frustracija.

Blizanci i Škorpija

Blizanci i Škorpija su kao noć i dan – jednostavno se ne slažu. Blizanci su fleksibilni, radoznali i društveni, dok je Škorpija emotivna, intenzivna i tajanstvena. Škorpija traži dubinu i predanost, dok Blizanci uživaju u bezbrižnoj zabavi. Škorpija vidi Blizance kao površne, a Blizanci Škorpiju kao posesivnu i kontrolirajuću. Nedostatak poverenja i razumevanja je neizbežan.

Rak i Vodolija

Rak i Vodolija imaju suprotne poglede na život. Rak je emotivan, brižan i ceni porodicu i bliske odnose, dok je Vodolija nezavisan, inovativan i često distanciran. Vodolija je fokusirana na kolektivno dobro i velike ideje, što Raku deluje kao neemotivnost i udaljenost. Rak vidi Vodoliju kao hladnu, a Vodolija Raka kao previše potrebnog i privrženog. Njihove razlike su nepremostive.

Lav i Jarac

Lav i Jarac su sukob karaktera. Lav je strastven, kreativan i voli da bude u centru pažnje, dok je Jarac rezervisan, praktičan i fokusiran na dugoročne ciljeve. Lav smatra Jarca dosadnim, dok Jarac vidi Lava kao sebičnog i neozbiljnog. Njihovi različiti pristupi životu dovode do stalnih trvenja i nesporazuma.

Devica i Strelac

Devica i Strelac su kao dve strane različitih svetova. Devica je detaljna, metodična i ceni red i preciznost, dok je Strelac avanturistički, optimističan i voli slobodu. Strelac traži nova iskustva i ne voli da se vezuje za detalje, dok Devica smatra Strelca haotičnim i neodgovornim. Strelac misli da je Devica previše kritična i izbirljiva, što dovodi do razočaranja i nesuglasica.

Ovi parovi horoskopa možda osećaju snažnu privlačnost, ali brak između njih je osuđen na propast. Ako ste u vezi sa nekim od ovih znakova, možda je vreme da preispitate svoje opcije!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.