Kažu da je ovo najbolji horoskopski znak, proverite ima li istine u tome

Blizanci, šarmantni, ali i prilagodljivi. Oni su predstavljeni kao blizanci Kastor i Poluks. Njima vlada planeta Merkur, pa su uvek zabavni, vrcavog duha, zanimljivi i pričalice.

Nema im ravnih u komunikaciji i prilagodljivosti.

Oni su šarmantni

Lako privlače pažnju, pozitivni su i to je ono što ljudi vole kod njih. Potrude se oko svakog kada su u nečijem društvu, pa svi misle da su oni tu samo zbog njih.

Dobro razumeju tuđe potrebe i zato znaju kako kome da priđu. Veoma su elokventni i šarmiraju sve oko sebe. Imaju sjajne manire i tačno znaju kad šta treba da urade i da kažu.

Komunikativni su

Uvek imaju puno ideja. Mnogo vole da pričaju, a najviše ih nervira kada im kažete da malo ćute. Zbog ovoga su dobri poslovi za Blizance su oni koji zahtevaju mnogo priče ili pisanja. Najbolje za njih je ako moraju ceo dan da budu na telefonu. Fizički poslovi nisu opcija, sem ako baš nema drugog posla. Najbolji su trgovci, pisci, novinari i vozači, prenosi Mondo.rs.

Romantični su i strastveni

Uživaju u dugim razgovorima i porukama. Vole da se u vezi osećaju kao tinejdžeri. Ne vole zahtevne partnere. Razgovor je za Blizance najbolji afrodizijak. Ako ne uspete da ih zavedete rečima, ne pokušavajte drugim metodama. Oni vole erotske priče, ali i prerušavanje i slične seksi igre. Blizanci nisu promiskuitetni. Teško ulaze u novu vezu, nekada im treba mali podsticaj.

Prilagodljivi su

Njima nije problem da promene radno mesto, da dođu na neki novi posao i da se tu lako snađu. Lako dolaze do rešenja za sve, slažu se sa kolegama, pa čak i kad im se neko ne dopada i ništa im nije teško. Odrade šta imaju i idu kući. Ne gube vreme na nebitne informacije, važnije im je da imaju odnos sa kolegama dobar i da odrade posao na vreme, ali teško da će ostati prekovremeno, jer ipak dosta cene sebe i svoje vreme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.