U trendu

Kineski horoskop: Počinje godina Koze

Počinje godina Koze, kada će ona dobiti priliku da zablista u svom punom sjaju… Međutim, i Tigrovi koji su spremni za novu ljubav, treba da znaju da će biti primećeni…

Pacov – februar 2015. godine
Uživajte u ljubavi ovog meseca. Mislite pozitivno i to će se odraziti na vaše lične odnose. Takođe, ovo je odličan period za obnavljanje nekih obećanja (znate kojih!). Imaćete potpunu kontrolu nad bilo kojom situacijom i sve ćete dobro podnositi.

Bivo – februar 2015. godine
Za vas je ovo mesec prilagođavanja. Ne treba gledati na svet iz samo jednog (vašeg) ugla. Inače, stres je najverovatnije uzrok promene osećanja, pa ćete rešenje naći isključivo u dijalogu. Ukoliko ste spremni za novu romansu, budite opušteni ali i mudri – neko može pokušati da vas obmane. Poslušajte šta drugi imaju da kažu. Radite na objektivnosti.

Tigar – februar 2015. godine
Vi vodite glavnu reč u svim odnosima, ali ne preterujte. Povedite ka dobrim promenama i zračite osmehom. Ukoliko ste spremni za novu ljubav, znajte da ćete biti primećeni. Nemojte se preopterećivati poslom, biće vam potrebno dosta energije za ono što vas čeka s proleća.

Zec – februar 2015. godine
U želji za ozbiljnom vezom, imate pravo i da budete radoznali. Postavljajte pitanja, uzimajte u obzir sve odgovore uzimate u obzir i obraćajte pažnju na govor tela. Na poslovnom planu ćete uvek uspeti da se izvučete čak i iz nekih loših situacija. I svakim ponovnim oslobađanjem od jedne stvari kao da ste otvorili sebi vrata ka sve interesantnijim prilikama. Za vas kineska Nova godina znači i priliku za novi početak.

Zmaj – februar 2015. godine
Slobodne Zmajeve čeka jedan zanimljiv sastanak, ali treba očuvati ravnotežu i onda kad se sva krv uzburka. Na poslovnom planu bićete vrlo vitalni i puni inspiracije, ali pazite da ne ostavljate projekte do pola dovršene. Vreme punog Meseca će doneti snažne doživljaje, ali na vama je da kanališete energiju na pravi način.

Zmija – februar 2015. godine
Nemojte se zaletati u prebrze zaključke, jer se može dogoditi da zapravo nemate dovoljno informacija. Budite pažljivi, kako u privatnim odnosima, tako i na profesionalnom planu gde treba staviti u pogon sve svoje komunikativne sposobnosti. Srećom, osećaj za pravi trenutak vas ne napušta a vreme punog Meseca doneće i konačna objašnjenja.

Konj – februar 2015. godine
Za parove ovaj period može biti vrlo turbulentan. Slobodni pripadnici ovog znaka uživaće u druženju, a dve nedelje posle punog Meseca biće i ispunjeni nekim posebnim radosnim trenucima. Ne žalite za planovima koji se nisu ostvarili. Ni u godini Koze neće biti previše kasno da neke od njih ponovo osmislite.

Koza – februar 2015. godine
U vašoj godini – godini Koze, dolazi vreme da uživate u plodovima svoga rada i pažljivog planiranja. Ovog meseca vam posebno prosvetljenje donosi pun Mesec, što će vam dobro doći na poslovnom planu gde valja delovati i preventivno. Pazite na motivacuju ljudi koji vas okružuju.

Majmun – februar 2015. godine
Ne plašite se novog puta. Nija sreća samo u tome viđati iste ljude na istim mestima, već i u uzbuđenju pa se potrudite da ga prizovete i u romansu koja deluje kao da bledi. Na poslovnom planu budite pažljivi i oprezno plovite opasnim brzacima.

Petao – februar 2015. godine
Zračite samopouzdanjem i ta aura će vas pratiti pune dve nedelje nakon punog meseca. Međutim, niste samo vi ti koji pratite, slušate i gledate. I drugi to čine, a na vama je sada da se prilagodite. Promene će i vama prijati, ne brinite.

Pas – februar 2015. godine
Osvrnite se oko sebe! „Ona prava“ osoba je baš u vašoj blizini i samo je pitanje da li ćete vi primetiti taj nežni osmeh. Ako ste već u vezi, moguće su nesuglasice ali ne odustajte od razgovora čak i ako verujete da su sporne teme već iscrpljene. Ovaj mesec će biti pun napora, ali oni će se isplatiti.

Svinja – februar 2015. godine
Bure i oluje vladaće vašim ljubavnim nebom u februaru, ali zato je pravi čas da otvoreno razgovarate o svemu što vas muči. Ako osećate da vas mnogo toga sputava, oslobodite se okova. Završite nezavršeno, zatvorite otvoreno i spremite se za novi svet koji vas čeka.

Izvor: sensa

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)