U trendu

Kineski keš horoskop za oktobar: Ovim znacima novac padaće s neba

Astrolozi kažu da će oktobar biti relativno stabilan i bez sudbinskih preokreta za većinu znakova Zodijaka. Ovaj mesec će biti idealan za pravljenje planova za budućnost, a kad je reč o finansijama, za neke će biti posebno uspešan. Prema kineskom horoskopu tri znaka će na ovom polju pratiti neverovatna sreća, prilika za zaradu će biti pregršt!

Tigar

Tigrovima je bilo prilično teško u poslednje vreme. Nekoliko meseci su se gomilali nerešeni problemi koji su im narušili materijalnu stabilnost. Međutim, od 3. oktobra zvezde će im biti naklonjene, a sreća će ih pratiti u svakom poslu. U roku od mesec dana, Tigrovi mogu dobiti unapređenje, unosnu ponudu za posao ili čak novi izvor prihoda.

Konj

Osobe rođene u znaku Konja su rođeni radoholičari, pa tako nije iznenađenje što će se ovaj njihov veliki trud i rad konačno isplatiti. U oktobru ih očekuje novi zaokret u karijeri i poslu koji će osigurati veliki priliv novca i napredak. Zvezde će im biti naklonjene do sredine maja naredne godine, pa astrolozi savetuju da ovo vreme iskoriste maksimalno.

Svinja

Astrolozi kažu da ako u porodici imate nekog ko je rođen u ovom znaku, nikada nećete morati da strahujete od siromaštva. Iako se ponekad svinje suočavaju sa problemima i poteškoćama, pre ili kasnije sreća ih uvek prati. Od 3. oktobra mogu da očekuju samo najbolje, obilje će se useliti u njihov dom, a finansijsko stanje će im se značajno poboljšati. Novi izvori prihoda, potpisivanje velikih ugovora i ponude za posao nisu isključeni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.